Bursa Barfelor

Circ cu politicieni pe accidentul de tramvai din centru. Au fost consiliați prost rău de tot

Publicat: 18 mart. 2021

Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu o treabă din lumea politico-administrativă din târg. Să vă povesteasca babetele oleacă cum s-au crăcănat pe ele de râs când au văzut cum au ajuns să interpreteze ăia de la usereu scandalul cu tramvaiul care a pocnit niște mașini prin buricul târgului acum vreo două zile. Cică madam Closet Pipirău și trupa ei au speculat repejor momentul și l-au învârtit pe toate părțile că poate o să le iasă ceva de acolo ca imagine.

Doar că au cam fost informați greșit, că ei săracii habar nu au ce tramvaie și alte autobuze îs pe drum spre târg din străinătățuri. Așa cum au făcut și la negocierile cu peneleul, când au dat comunicatul ăla imediat după ce au fugit din sală, așa madamele isterice de la usereu s-au folosit de un accident ca să se cațere oleacă electoral. Treaba e că nu prea au fost consiliate cum trebuie, că nu le-a ieșit mai deloc ideea. Acuma o să trebuiască să scormonească alte idei, ca să nu le mai ia lumea la mișto după gafele din zilele astea.

 

Comentarii
  • Adica agariciul de Chirica si gasca lui umplu orasul de harburi si cazane (tramvaie, autobuze) care se defecteaza, fac accidente si polueaza, iar Chichirau si USR sunt de vina? 🙂
    Ati putea fi comici, daca n-ati fi ticalosi!

Adauga un comentariu