Actualitate

Circul continua! Bani de imprumut pentru demiterea lui Nicolo Napoli

Publicat: 06 oct. 2016
1
Ceata care a invaluit banca tehnica din Copou in aceasta saptamana tinde sa se risipeasca. Dupa cateva zile de confuzie totala, oficialii lui CSM Poli Iasi au facut un prim pas important în privinta schimbarii lui Nicolo Napoli. Conducerea clubului iesean a imprumutat de la mai multe persoane fizice cu suma de 12.000 de euro, aproape trei sferturi din necesarul de 18.000 pentru demiterea antrenorului italian. 
”Astazi am reusit sa imprumutam de la mai multe persoane suma totala de 12.000 de euro. Am luat banii cu chitanta, iar cand vom primi de la UEFA ii vom da inapoi. Nu putem persista in aceasta incertitudine. Banii sunt acum in casierie. Mai avem nevoie de 6.000 de euro pentru a-i achita domnului Nicolo Napoli restantele salariale astfel incat sa ne putem desparti. Daca isi va primi banii la zi, aproximativ 18.000 de euro insemnand două salarii si jumatate, clubul poate activa clauza de reziliere unilaterala a contractului antrenorului”, a anuntat preaedintele Comitetului Director al CSM Poli Iaai, Leonida Antohi. 
Astfel, sunt sanse mari ca antrenorul Nicolo Napoli sa se desparta in cursul zilei de joi de CSM Poli Iasi, tehnicianul fiind tinut în functie doar de… suma de 6.000 de euro. Presedintele executiv al Iasului, Florin Prunea, se afla la Bucuresti pentru a participa la sedinta Comitetului Executiv al FRF, iar cu acest prilej va negocia si cu viitorul antrenor echipei. După refuzurile lui Isaila si Ciobotariu, in carti au intrat Toni Conceicao, Viorel Moldovan si Claudiu Niculescu.
Comentarii
Adauga un comentariu