Eveniment-Social

Circulatia auto revine la normal in zona Metalurgie – Doi Baieti

Publicat: 13 iul. 2014
1

Odata cu inaintarea lucrarilor la liniile de tramvai, circulatia auto revine la normal incepand din aceasta saptamana pe tronsonul Pod Metalurgie – piata Doi Baieti. Astfel, la finalizarea sapaturilor pe sectorul sinelor de tramvai, traseul de autobuz RATP numarul 11 nu va mai circula pe splai Bahlui, ci pe itinerariul obisnuit, adica pe bulevardul Metalurgiei.

De astazi, 14 iunie, circulatia se face pe ambele sensuri de mers, lucrarile continuând acum doar pe sectorul liniilor de tramvai. Lucrarile au în vedere demontarea sinelor vechi si sapatura pentru fundatia traseului de tramvai. Mai exact, in Metalurgie s-a lucrat pe un tronson de jumatate km, iar constructorul va inainta spre strada Vasile Lupu.

Citeste si: Sute de oameni mor de foame din cauza lor! Fratii Fenechiu vor sa scape cu ajutorul unui judecator

Santierul deschis în Metalurgie face parte din mai amplul proiect cu finantare europeana ce vizeaza modernizarea liniilor de tramvai de pe traseul bd. N. Iorga – Calea Chisinaului – Doi Baieti. Cu o valoare de aproximativ 47 milioane de lei, proiectul urmeaza sa fie definitivat în vara anului viitor, iar municipalitatea ieseana urmareste sa lege noua cale de rulare cu cea modernizata deja pe zona Tatarasi – Targu Cucu, retea ce leaga toate celelalte trasee de tramvai din oras.

Adauga un comentariu