Eveniment-Social

Circulatie cu restrictii pe strada Palat – FOTO

Publicat: 05 iul. 2011

Accesul auto pe strada Palat a fost restrictionat pe o singura banda in dreptul santierului de la liniile de tramvai. Astfel, dinspre Sala Sporturilor spre Moldova se va circula pe un singur fir, intrucat santierul a fost extins. Aceeasi masura va fi luata in curand si pe strada Anastasie Panu, in dreptul Hotelului Moldova. „Am intrat putin si pe Palat, restrictionand circulatia pe o singura banda. Din fericire, nu se aglomereaza, deoarece sunt putine masini pe perioada verii in oras. Speram sa terminam lucrarile cat mai repede in cele doua luni de vara care au mai ramas”, a declarat Maricel Gherca, directorul RATP.
Pana atunci, santurile sapate in fata Palatului Culturii vor trebui astupate partial in aceasta saptamana, din cauza unui concert care va avea loc sambata si duminica in zona.
Cei 2 kilometri de linii de pe Anastasie Panu vor fi reabilitati de firma Martin Rose, care a modernizat, incepand cu 2008, cele mai importante tronsoane de linii din oras. Este vorba de 16,4 kilometri de cale de rulare, pentru care a primit aproape 20 de milioane de euro. Prin lucrarile de pe Anastasie Panu, valoarea contractului initial a fost majorata cu 20 la suta. Banii bagati in liniile de tramvai au fost alocati dintr-un imprumut acordat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si de la bugetul local.

Adauga un comentariu