Stiri

Citibank, cea mai buna platforma de internet banking din Romania

Publicat: 29 aug. 2011

Citibank a castigat premiul pentru cea mai buna platforma de internet banking din Romania, premiu acordat de revista Global Finance.

Citibank Romania a castigat premiile pentru “Cea mai buna platforma de internet banking pentru corporatii/persoane juridice”, “Cea mai buna platforma de internet banking pentru persoane fizice” si competitia “Cele mai bune platforme de internet banking din lume”.

In mai pu?in de un deceniu, Internetul a transformat în mod structural modalitatea in care multe persoane fizice si corporatii efectueaza activitatile bancare. Dezvoltarea permanenta a serviciilor de Internet ale bancilor nou intrate in clasament în acest an arata faptul c? Internet banking-ul va cunoaste imbunatatiri importante in perioada ce urmeaza“, a declarat Joseph D. Giarraputo, Directorul Global Finance.

Citibank a castigat premiul dupa ce un juriu independent si editorii de la Global Finance i-au evaluat eficienta strategiei de a atrage clientii si de a le oferi servicii bancare online, succesul cu care clientii au fost convinsi sa utilizeze optiunile web, cresterea numarului de clienti online, complexitatea produselor oferite, dovada existentei unor benificii tangibile ca urmare a functionalitatilor online si designul si functionalitatea site-ului.

Rezultatul pe care l-am obtinut in acest an in cadrul competitiei Global Finance este o noua recunoastere importanta a inovatiei in care investim la Citibank“, a declarat Tibor Pandi, Director General la Citibank Romania.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit