Eveniment-Social

Cititi si va cruciti! S-a zgariat cu un cutit in talpa si a urlat ca a fost injunghiata. Ce a urmat dupa ce au ajuns medicii si politistii este incredibil! FOTO, VIDEO

Publicat: 03 ian. 2017
@ Dupa ce s-au imbatat, s-au gandit sa sune la 112 @ Politistii si medicii au mers sa vada ce s-a intamplat, dar au avut parte de o surpriza @ Ce ar trebui sa se intample cu acesti oameni, nimeni nu stie 
 
Cand petrecerea dureaza prea mult, iar alcoolul din pahare este turnat pe gat fara masura, scandalul este doar la inceput. Chiar daca unii oameni cred ca politistii si medicii sunt la picioarele lor, nu este deloc normal sa se intample astfel de cazuri. A treia zi din 2017 i-a gasit pe doi concubini ametiti bine de aburii alcoolului, pusi pe scandal si pe cerut drepturi.

La cativa kilometri de Iasi, in comuna Dumesti, o femeie in varsta de 45 de ani a cerut ajutorul medicilor si politistilor, reclamand ca a fost injunghiata. Si cum orice solicitare trebuie luata in serios, un echipaj de la Ambulanta si un echipaj de la Politie s-au prezentat de indata la locul indicat. Nu mica le-a fost mirarea cand in casa in care s-a intamplat „tragedia” au gasit doi barbati si o femeie, toti beti ranga. Echipajul de la Ambulanta, conform procedurilor, i-a acordat Simonei Turcu primul ajutor.

Injunghierea sangeroasa s-a dovedit a fi de fapt o zgarietura provocata, dupa spusele femeii, cu o „arma alba”. Asistentul medical a pansat rana aproape invizibila a victimei si a dus munca grea de lamurire pentru ca femeia sa mearga la spital. Concubinul acesteia, beat peste masura, a luat toata intamplarea la „misto”. Zeci de localnici s-au adunat la poarta concubinilor ca la circ, iar barbatul nu a ezitat sa continue spectacolul. A iesi la poarta si razand in hohote, le-a spus consatenilor cateva cuvinte: „E moarta in pat. Ce vreti sa vedeti? Sa o ia dracu!”, a spus barbatul.
 

Puterea alcoolului, mai mare ca a salvatorilor
 
In tot acest timp, echipajul medical o lamurea pe femeie sa mearga la spital. Dupa ce intr-un final a acceptat propunearea, concubinul s-a opus. „Nu merge! La ce sa mearga la spital? Sa stea acasa!”, a spus concubinul femeii. Ei au cerut ajutorul medicilor si tot ei refuza ajutor. In aceste situatii, ce este de facut? Cine suporta chestuielile Politiei si Ambulantei? Bineinteles, omul de rand. Despre cei doi concubini tot satul stie. De o perioada, scandalurile se tin lant si inca nu a putut nimeni sa-i opreasca.

„Doamne fereste ce e la ei acolo. El a ramas vaduv si a luat femeia asta de ceva timp. Beau spirt si fac numai panarama. Se bat, se injura, numai ei stiu ce e in casa. Nu e zi lasata de la Dumnezeu sa nu faca circ”, a spus unul dintre vecini. Intr-un final, femeia a fost urcata in ambulanta si transportata la spital. Pana sa urce in ambulanta, a fost nevoie insa de mult efort, pentru ca se clatina in toate partile. Dupa tot circul, concubinul femeii impreuna cu un tovaras de pahar s-au intors in locuinta si au continuat probabil sa dea paharele de alcool peste cap.

Adauga un comentariu