Stiri Turism

Ciucas ii readuce pe romani in mijlocul naturii. Doua locuri de relaxare complet utilate au fost inaugurate in Brasov

Publicat: 27 iun. 2019

Ciucas sustine turismul in zonele montane astfel ca turistii care vor ajunge in Brasov vor descoperi locuri de relaxare complet dotate si utilate. Lacul Noua si Pietrele lui Solomon din Brasov, orasul de origine al brandului si locul de inspiratie pentru Poiana Ciucas, au fost primele pe lista locurilor de relaxare din tara care primesc o noua infatisare. Initiativa Ciucas se extinde la nivel national, pentru mai multe zone de picnic din tara. 

Toate sunt infrumusetate, utilate si dotate complet pentru ca experienta de relaxare sa fie desavarsita, atat pentru brasoveni, dar si turistii care ajung sa le viziteze. Inaugurarea locului de relaxare reamenajat pe malul Lacului Noua din Brasov a fost facuta la inceputul lunii iunie, intr-un cadru festiv, alaturi de localnici si reprezentanti ai autoritatilor brasovene. 

„Stim cat de importante sunt momentele de relaxare in viata fiecaruia dintre noi. Iar atunci cand ti se face dor de o iesire in natura iti doresti sa te poti relaxa in locuri amenajate si curate. Este in natura Ciucassa protejeze natura si, pornind de la aceste dorinte ale romanilor am cautat, in alte 4 judete din tara, zonele preferate de relaxare in natura si am inceput sa le infrumusetam, facand din acest lucru una dintre misiunile noastre. Primele locuri reamenajate sunt cele din Brasov, orasul in care suntem acasa, orasul de origine al marcii Ciucas. Este o mandrie pentru mine si colega mea, Cristina Nitu-Mic, Junior Brand Manager Ciucas, sa ne implicam prin acest proiect in comunitati si sa schimbam in mai bine viata romanilor pe termen lung, protejand in acelasi timp natura”, a spus Andrei Mihaila-Craciun, Senior Brand Manager Ciucas.

Programul de reamenajare initiat de Ciucas include 5 locuri de relaxare in 4 judete din tara, care vor fi reamenajate in acest an. Dupa inaugurarea celor din Brasov urmeaza Prahova (Valea Doftanei), Iasi (C.A.Rosetti) si Galati (Garboavele). Pe site-ul www.bereciucas.ro, utilizatorii vor putea gasi harta completa a locurilor de relaxaredin tara. 

Ciucas este berea preferata a naturii. De peste 127 de ani, Ciucas este berea facuta dupa legile naturii, care sustine modul de viata trait intr-un spirit optimist, pretuind momentele de relaxare in armonie cu natura. Fiecare pas facut este o reflectie a ceea ce reprezinta Ciucas: autenticitate, armonie si relaxarea in mijlocul naturii.
Sa inceapa relaxarea!loading...

Adauga un comentariu