Retete de post

Ciuperci coapte – reteta simpla de post

Publicat: 20 nov. 2018
2

De obicei, preferati sa pregatiti reteta hipercalorica de ciuperci cu cascaval, unt, usturoi si verdeata. Dar noi va prezentam reteta de ciuperci coapte , sunt la fel de gustoase. Iar in sezonul ciupercilor de padure puteti inlocui ciupercile Champignon cu alte tipuri. Nu o sa regretati!

INGREDIENTE: 800 g de ciuperci Champignon; 4 catei de usturoi; o lingurita de ierburi de Provence; sare, piper, ulei de masline — dupa gust; 40 ml de otet balsamic.

MOD DE PREPARARE: Taiati ciupercile in bucati sau lasati-le intregi. Amestecati uleiul de masline cu usturoiul pisat, ierburile de Provence, sarea, piperul si otetul balsamic. Turnati uleiul condimentat peste ciuperci si amestecati. Marinati ciupercile timp de 15-20 minute. Apoi transferati-le intr-o tava termorezistenta si coaceti-le la 200ºC, timp de 15-20 minute. Amestecati-le de 2 ori in timpul procesului de coacere.





Adauga un comentariu