Aperitive

Ciuperci cu branza

Publicat: 15 feb. 2013

Ingrediente:

18 ciuperci mari
120 g branza Pecorino rasa
3 linguri ulei de masline extra-virgin
90 g pesmet/ paine prajita faramitata
60 ml vin Marsala
1 catel de usturoi, tocat marunt
2 linguri patrunjel proaspat, tocat
piper
sare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190C. Spala bine ciupercile, curate-le, indeparteaza-le coditele si toaca-le. Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Caleste timp de 5 minute coditele de ciuperci taiate cu putina sare. Adauga Marsala si mai lasa pe foc pana cand lichidul se evapora. Ia tigaia de pe foc si amesteca pesmetul cu ciupercile calite. Lasa sa se raceasca si apoi adauga branza Pecorino, patrunjelul si usturoiul. Amesteca totul bine.
Pune ciupercile in tava de la cuptor, pe o hartie de copt unsa. Pune in fiecare dintre ele cate 1-2 linguri din amestecul pregatit anterior. Stropeste cu putin ulei de masline, condimenteaza cu sare si piper si da-le la cuptor timp de 30-45 de minute.

sursa: foodstory



loading...

Adauga un comentariu