Aperitive

Ciuperci umplute cu legume II

Publicat: 23 iun. 2011
2

Ingrediente:

10 ciuperci
1 morcov
1 ceapa
o telina
un pastarnac
100 gr cascaval
patrunjel
2 lg de ulei
piper
o lg de concentrat de legume

Mod de preparare:

Se spala si se curata ciupercile, inlaturandu-se si coditele. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana se inmoaie. Se adauga coditele de la ciuperci si acestea tocate marunt apoi morcovul, telina si pastarnacul rase prin razatoarea de lamaie.
Se condimenteaza cu piper, se adauga o lingura de concentrat de legume si se tine pe foc pana cand toate legumele s-au inmuiat. Oprim flacara si adaugam o lingura plina de cascaval ras si patrunjel. Fiecare ciupercuta se umple cu aceasta compozitie se asaza in tava cu putina apa. Se da la cuptor pentru 20 de minute.
Cand sunt aproape gata, se adauga la fiecare cascaval ras si se mai baga la cuptor pentru 5 min.

sursa articol: http://www.reteteculinare.ro
sursa fotografie: http://www.azcookbook.com




Adauga un comentariu