Aperitive

Ciuperci umplute la cuptor

Publicat: 06 apr. 2011

Ingrediente:

500 g ciuperci
200 g cascaval
50 g ulei
1 ceapa
4 catei de usturoi
1 legatura de marar
1 pahar cu vin rosu
50 g praz
busuioc
sare
piper

Mod de preparare:

1. Alegeti cele mai mari si mai frumoase ciuperci si curatati ciupercile apoi desfaceti-le piciorusele si puneti-le la scurs pe un prosop.
2. Formati o umpltura dand pe razatoare restul ingredientelor si condimentandu-le cu sare, piper si busuioc.
3. Puneti ciupercutele intr-o tava cu palariuta in sus iar in fiecare palariuta puneti umplutura presand usor pe margini pentru a nu cadea in tava.
4. Adaugati apoi in tava apa si vinul impreuna cu 50 grame de ulei si apoi puneti-le la cuptor la foc mediu .
5. Cand sunt rumenite frumos scoateti ciupercutele si asezati-le pe platouri.



loading...

Adauga un comentariu