Actualitate

CJ conditioneaza asocierea cu firma italiana Franco Eugenio

Publicat: 30 iun. 1999

Pentru asocierea dintre Directia de Administrare a Drumurilor Judetene (DADJ), societatea Lucrari Drumuri si Poduri SA (LDP), aflate in subordinea CJ, si firma italiana Franco Eugenio, Directia Economica a Consiliului Judetean a solicitat citeva precizari legate de: statutul si proiectul de contract al societatii mixte romano-italiene; clauzele contractuale; strategiile economice pe termen scurt; clarificare capitalului social; coantificarea profitabilitatii afacerii.
Initial, conform protocolulul incheiat intre reprezentantii firmei Franco Eugenio si cele doua institutii judetene, firma italiana urma sa detina un procent de 51 la suta din actiuni, DADJ si societatea LDP – 46 la suta din actiuni, Iulian Alexandru Ciomaga si Giuseppe Verderese cite 1,5 la suta fiecare. Aportul societatii Franco Eugenio la capitalul societatii mixte romano-italiene era de 10.000 dolari, respectiv 157 milioane lei, iar al institutiilor judetene de 141,6 milioane lei. Ceilalti doi asociati, Iulian Ciomaga si Giuseppe Verderese urmau sa aibe o participare la capitalul social de 4,6 milioane lei fiecare. Din aceasta cauza, Directia Economica a CJ nu a acceptat ca persoane fizice sa devina actionar intr-o societate mixta cu mai putin de 300 dolari.
Marcela DONCIUloading...

Comentarii
  • sunteti foarte prost informati, batrana nu a fost aruncata pe sensul opus in nici un alt autoturism, si cel care a lovit batrana avea maxim 50km/h insa probabil din neatentie sau datorii ploii nu a observat la timp si a lovit-o pe trecerea de pietoni propulsand-o la 10 m distanta.am vazut live acest accident.Ce va mai place sa nascociti minciuni!!!

Adauga un comentariu