Eveniment-Social

CJ viseaza fonduri europene pentru Aeroportul Iasi

Publicat: 29 nov. 2013
1

Plenul Consiliului Judetean Iasi se va reuni la inceputul saptamanii viitoare, intr-o noua sedinta extraordinara a institutiei pentru a discuta despre modernizarea Aeroportului International. Presedintele Cristian Adomnitei va face insa in prelabil o alta plimbare pe santierul Aeroportului, la care vor lua parte si mass-media si consilierii judeteni, pentru a vedea ce bine se lucreaza.

Ulterior, in Aula Magna a Universitatii Al. I.Cuza din Iasi, cu incepere de la ora 14.00, va avea loc sedinta extraordinara ce va viza discutii in jurul proiectului aeroportului. Consilierii vor urmari stadiul proiectului ce va fi depus de CJ la Comisia Europeana pentru atragerea unor fonduri privind extinderea platformei de parcare aeronave si a terminalului de pasageri. Totodata, pe ordinea de zi va mai fi un proiect de hotarare privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al aerogarii iesene.

„Pe ordinea de zi vor fi mai multe proiecte de hotarare. Pe langa aprobarea procesului verbal al sedintei ordinare de plen din data de 22 noiembrie, consilierii vor mai discuta si despre rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru Serviciul de Interes Economic General ale Regiei Autonome Aeroportul Iasi. Se va mai discuta si un proiect privind aprobarea organigramei de la Aeroportul Iasi, ca urmare a modificarii structurii unitatii de implementare a proiectului ce tine de dezvoltarea si modernizarea aerogarii si care este extras din studiul de fezabilitate pentru etapa intai”, au spus reprezentantii Consiliului Judetean Iasi.

Comentarii
  • DA, DA viseava cai verzi pe pereti. NU SE DA FONDURI EUROPENE LA HOTI. ADOMNITEI, CHIRILA, BODEA FENECHIU SI ACOLITII= HOTII HOTILOR SA-MI BAG PU/LA IN GU/RA VOASTRA VENETICILOR, VENETICILOR ATI NENEOROCIT IASUL SI IESENII, KARTUSEEEEEEEEEEEEEEEEE IN KAP O SA PRIMITI VENETICILOR, ANALFABETILOR.

  • …zise baiatul doamnei Maria,fosta consiliera juridica a aeroportului data afara pe motive de incompetenta.Deasemenea dragule tin sa-ti spun ca amenintarile chiar si pe internet cu pistoale,gloante si asa mai departe te pot face sa dai declaratii la politie si chiar mai rau.

Adauga un comentariu