Vegetariene

Clatite cu ricotta si fasole

Publicat: 05 iul. 2013

Ingrediente:

1/3 cana de smantana
1/2 cana de arpagic tocat
3 linguri de lapte degresat
2 lingurite suc de lamaie
3/4 lingurita de sare
1 lingura ulei de masline
2 cesti de dovlecei tocati
1 ceasca si un sfert de fasole verde tocata
1 cana de boabe de porumb
1 cana branza ricotta
1/2 ceasca de branza
1/4 lingurita piper proaspat macinat
4 clatite

Mod de preparare:

Amesteca smantana cu arpagicul, laptele, sucul de lamaie si sarea intr-un castron mare pana cand se omogenizeaza. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si caleste dovleceii, fasolea verde si porumbul aproximativ 8 minute. Da focul mic si adauga amestecul de arpagic, ricotta si branza si mai lasa compozitia pe foc inca 3-4 minute. La final, asezoneaz-o cu sare si piper dupa gust.
Pune cate doua linguri din acest amestec in mijlocul clatitelor si ruleaza-le.
Clatitele cu legume se servesc la temperatura camerei, cu o lingura de sos de smantana si verdeata deasupra.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit