Magazin

Claudia Ghitulescu primeste lovituri grele de la viata! S-a hotarat sa divorteze

Publicat: 10 sept. 2019
1

Claudia Ghitulescu primeste lovituri grele de la viata! Dupa ce a pierdut copilul pe care si l-a dorit cu ardoare, celebra cantareata… divorteaza. Ba mai mult, se pare ca la mijloc ar fi o alta femeie. Distrusa de durere, Claudia si-a luat inima in dinti si a fost prezenta in platoul Acces Direct sa spuna intreaga poveste

"Acum doi ani de zile am fost mireasa, m-am casatorit din dragoste. Asa a fost sa fie, sa ajungem la divort. Asa si-a dorit, i-am respectat dorinta, eu am luptat sa mai dam o sansa, a dat semne ca ar vrea, dar nu a fost sa fie. Nu mai stam impreuna de sase luni. Am luptat foarte mult sa avem un copil, am ramas insarcinata si pe timpul sarcinii am simtit niste chestii. Tensiunile care erau in timpul sarcinii nu au fost bune, m-au afectat. Aproape de trei luni am aflat ca am pierdut sarcina. Nu mai aveam nici o conexiune, l-a deranjat ca eu i-am spus ca ne-am certat mult in timpul sarcinii si a fost vina lui ca am pierdut-o. Imi pare rau, eram nervoasa. Am fost singura la spital.", a declarat Claudia Ghitulescu, la Acces Direct. 

 Inselata cu o pustoaica de 20 de ani
Claudia Ghitulescu marturiseste ca a primit o lovitura dura din partea vietii. Sotul ei, omul caruia i-a jurat credinta vesnica in fata lui Dumnezeu, a inselat-o cu o tanara in varsta de doar 20 de ani. Interpreta de muzica populara a aflat despre relatia extraconjugala la scurt timp dupa ce a pierdut o sarcina.

"Un prieten mi-a spus ca e cu o fata, o copila, de 20 de ani, angajata de-a lui. O stiam pe aceasta fata. Am crezut ca e familist, eu nu-l recunosc, el nu credea in diferenta asta de varsta. Nu stiu cum a intrat in aceasta relatie, eu am cautat-o, am zis sa ii explic ca e un copil, iar sotul meu a trecut printr-o perioada dificila. Am avut multe persoane care stiau despre aceasta relatie, dar ei au vrut sa ma protejeze. El mi-a zis ca nu e adevarat, eu l-am crezut pe sotul meu. Copila aceasta se posta pe Facebook ca e la restaurant unde era si sotul meu. Eu am vazut cu ochii mei, dar am refuzat sa cred. Toata lumea stie ca mi-am dorit sa am familie si copil. Eu ca sotie am zis sa fiu mai inteleapta, sa ne continuam casnicia si sa trecem peste. Nu mai vreau impacare, sunt cateva luni in care am luptat suficient. Divortam deja, nu mai e cale de intoarcere. N-am vrut sa divortez, dar sunt luni de zile, acum vorbesc din respect.", a mai spus Claudia Ghitulescu, la Acces Direct, conform cu spynews.ro. 

Adauga un comentariu