Actualitate

Claudia Pătrășcanu s-a mutat în casă nouă. Primele imagini cu apartamentul din Constanța

Publicat: 01 aug. 2022
Claudia Pătrășcanu casă
Claudia Pătrășcanu și cei doi copii ai ei se pot muta, în sfârșit, în noua lor locuință, după ce 3 ani au stat la mama ei

Artista Claudia Pătrășcanu s-a mutat în casă nouă după ce, din 2019, a fost nevoită să locuiască la mama sa împreună cu cei doi copii. Reamintim că în urmă cu trei ani, interpreta s-a despărțit de Gabi Bădălău, soțul ei, și i-a cerut divorțul. Cu toate acestea, procesul nu a fost finalizat nici în prezent, Claudia Pătrășcanu și tatăl copiilor ei întâlnindu-se des la judecătorie.

În urmă cu trei ani, Claudia Pătrășcanu și fiii ei, Gabriel și Nicholas, s-au mutat din Bolintin-Vale, unde locuiau cu Gabi Bădălău, în Agigea. Totul se întâmpla odată cu separarea de soțul ei și intentarea procesului de divorț. Ei bine, acum, după aproape 3 ani în care a locuit cu mama ei, artista și-a cumpărat o locuință în Constanța.

Claudia Pătrășcanu s-a mutat în casă nouă

Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu a publicat în mediul online primele imagini din noul ei apartament. Designul este unul modern, în nuanțe predominant calde. Pentru a-și decora locuința, Claudia a apelat la ajutorul unui designer de interior, căruia i-a mulțumit pentru rezultatul final.

„Aștept cu nerăbdare să dorm în patul ăsta! Am cel mai frumos dormitor! Cea mai frumoasă cameră! Exact cum mi-am dorit-o! Ai creat un loc și pentru mine. Ești cea mai grozavă”, scrie Claudia Pătrășcanu în mesajul adresat decoratoarei.

De cealaltă parte, Gabi Bădălău încearcă tot posibilul pentru a obține custodia celor doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu. De aici și desele declarații pe care le face cu privire la aceasta.

„E foarte defectuoasă. E o fire foarte conflictuală. Nu înțeleg răutatea pe care o are asupra mea de a mă decădea din drepturi. Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal”, spunea recent Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu își acuză soțul de invidie

În ceea ce o privește pe artistă, și ea își dorește ca procesul să se termine cât mai repede pentru a-și putea reface viața. Claudia Pătrășcanu mai spune că viitorul fost soț și părinții acestuia fac tot posibilul să pună bețe în roate în ceea ce privește divorțul. Aceasta îl acuză pe Gabi Bădălău de invidie și răutate și, din moment ce el este nefericit, își dorește ca toți cei din jurul lui să sufere.

„Nu vrea să-mi dea drumul. Acum, când vede că sunt bine, că sunt liniștită și mai sunt și al naibii de frumoasă, normal că este invidios. Normal că mă ține legată de el! De ce mi-ar da drumul? El nu vrea să divorțeze, dacă el nu este fericit, nimeni nu mai trebuie să fie fericit. Nici eu să nu fiu fericită. Aici nu mai este vorba despre custodie și despre copii. Pentru că faptele lui au dovedit asta. La el este doar invidia acum. Și de-aia vrea să mă chinuie. Să cheltui toți banii… Tot ce muncesc, cheltuiesc.

El nu a vrut niciodată asta. (…) Mama lui i-a spus mamei mele că niciodată în viața asta nu o să primesc divorțul de la Gabi. Că Gabi nu are femeie de lăsat. Și atunci eu pot să spun că, dacă s-a ajuns cu procesul până aici, e din cauza lui!”, a explicat Claudia Pătrășcanu.
Adauga un comentariu