Magazin

Claudia Pavel a parasit Exatlon Romania! Cum a reactionat Catalin Cazacu cand si-a luat ramas bun: Iubita campionului Cazacu nu a mai suportat

Publicat: 07 feb. 2018
1

Seara neagra pentru Faimosi in editia EXATLON 6 februarie. Vedetele au pierdut un membru important al echipei. Dupa doua zile pline de tensiuni, formate in urma nominalizarilor, publicul a decis. Cei trei nominalizati au fost Claudia Pavel, alias Cream, Ion Oncescu si Larisa, noua concurenta. Aseara s-a despartit de echipa Claudia Pavel. Ion Oncescu si Larisa raman in competitie si au sansa sa-si demonstreze calitatile sportive.

„Daca Dumezeu a decis sa plec acasa asta este, merg acasa la puiul meu. Abia astept sa ajung la puisorul meu acasa. Am spus ca vreau sa raman, dar asta este. Nu-mi vine sa cred ca trebuie sa-mi iau adio de la ei”, a declarat Claudia, in editia EXATLON 6 februarie, dupa ce a aflat ca paraseste competitia.

Vladimir Draghia ar da orice ca sa vada aceasta inregistrare! Fetita lui a facut pentru prima data acest lucru si a fost filmata! Vladimir v-a plange cand va vedea. Cata durere ca nu a fost langa ea in aces moment important

Vadit afectat de nominalizare si de plecarea Claudiei, Catalin Cazacu a imbatisat-o si a pupat-o pe cantareata de doua ori. Invitata la Wowbiz pentru a comenta eliminarea Claudiei, sora lui Cream a declarat ca a vorbit cu aceasta la telefon si i-a confirmat faptul ca intre cei doi nu este nimic mai mult decat o prietenie frumoasa. Iubita de acasa a campionului, Ana Roman, nu pare sa creada acelasi lucru. Printr-o postare pe Instagram, focoasa bruneta pare sa puna punct dezamagita relatiei dintre ea si Catalin Cazacu.

Adauga un comentariu