Mozaic muzical

Claudia Stroie și-a pierdut soțul la un an de la căsătorie. „În ultima lună de viață îmi…”

Publicat: 28 apr. 2021
Claudia Stroie cu lacrimi in ochi si cu batic negru pe cap
Claudia Stroie si-a pierdut sotul la doar un an si doua luni de la casatorie

Cântăreață de muzică populară Claudia Stroie și-a pierdut soțul la un an de la căsătorie. Tragedia i-a marcat viața și suferă în continuare după cel cu care ar fi trebuit să își petreacă tot restul zilelor. Atunci când s-au cunoscut, solista a cosiderat că a primit un semn divin și s-a căsătorit imediat cu el.

Destinul însă a fost mult prea crunt pentru cei doi.

Claudia Stroie și-a pierdut soțul la un an de la căsătorie

La doar un an și două luni după ce s-a căsătorit, Claudia și-a pierdut soțul, pe Dumitru. Acum îl mai vede doar în poze și încă suferă enorm după pierderea suferită.

„În casă e prezent peste tot. Vorbesc cu el, ori de cate ori vreau să fac ceva, mă gândesc cum ar fi făcut el, pentru că trăiesc cu amintirea lui”, a spus Claudia Stroie. Tânăra a mărturisit, la un post de televiziune, că soțul ei era conștient că viața este trecătoare. „Jumătate este în Rai, jumătate este aici, pe Pământ. Soțul meu râvnea foarte mult Raiul, era conștient că viața asta este trecătoare”, a spus Claudia, rămasă văduvă de tânără.

Soțul ei a fost implicat în mai multe accidente rutiere

Cântăreața a mărturisit faptul că Dumitru, în vârstă de 30 de ani, a trecut prin mai multe accidente rutiere. Claudia susține că și înainte de nunta lor, Dumitru a avut un accident în urma căruia s-a ales cu piciorul rupt.

” Ispitele au fost, au existat în viață noastră. Înainte de căsătorie, soțul meu a avut un accident cu șase luni în urmă, pe autostradă, o basculă i-a ieșit în faţă. Și-a rupt piciorul.

A stat până la nuntă cu orteză pe picior. După nunta noastră, la o săptămână după, eram împreuna în mașină, am avut un accident cu mașina mea. Inclusiv în timpul nunții noastre, două mașini s-au lovit în timp ce veneau după mine”.

Vestea morții a soțului a primit-o într-o dimineața care va rămâne cea mai tristă din viața ei. „S-a oprit totul. Nu mai auzeam, nu mai simțeam nimic din ce se întâmplă cu mine”.

Povestea lor de dragoste s-a spulberat într-o fracțiune de secundă. Dumitru a murit la vârsta de 30 de ani, într-un accident tragic. „De când a murit soțul meu, candela arde nestinsă. Și zi şi noapte, sta aprinsă pentru el și pentru casa noastră. El spunea „tot ce contează este sufletul”, aşa spunea mai ales în ultima lună înainte să se petreacă evenimentul acesta, spunea că „eu și mâine dacă mor, nu-mi pare rău”, a mai spus artista.

Soțul Marcelei Fota a murit la finele anului trecut

Partenerul de viață al Marcelei Fota a făcut infarct chiar în timp ce se afla la coadă la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova. Deşi a fost resuscitat minute în șir, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

Marcela Fota se căsătorise cu iubitul ei anul trecut, în luna februarie, după 13 ani de relație. Marcela Fota și soțul ei au împreună un băiețel.

Prin aceeași dramă trece și Claudia Stroie care și-a pierdut soțul la un an de la căsătorie.

Adauga un comentariu