Sport

Claudiu Keseru a marcat un gol de la mijlocul terenului (VIDEO)

Publicat: 21 aug. 2016
1

Claudiu Keseru a înscris, sâmbata seara, unul dintre cele mai ciudate goluri din întreaga cariera. Românul a marcat în victoria lui Ludogoret cu Montana, scor 2-0, în etapa patra a campionatului din Bulgaria, iar reusita atacantului român e una „speciala”.

În minutul 54, atacantul român a primit o minge la mijlocul terenului, a înaintat si a încercat sa-l surprinda pe portarul advers cu un sut de la mare distanta. Executia lui Keseru a fost una moale si nu ar fi trebuit sa-i puna probleme goalkeeper-ului de la Montana, dar Ivanov a facut o gafa cum rar se vede la acest nivel si i-a permis vârfului nationalei sa duca scorul la 2-0.

Celalalt gol al lui Ludogoret, care a strâns sase puncte în primele trei etape ale campionatului din Bulgaria, a fost înscris devreme, în minutul 4, de Shokolarov.

Înlocuit în minutul 73 cu Chunchukov, Keseru a fost singurul dintre cei trei români de la Ludogoret prezent pe teren. Cosmin Moti a fost menajat, la fel ca alti jucatori importanti ai bulgarilor, pentru returul din play-off-ul Ligii, cu Viktoria Plzen, în timp ce Andrei Prepelita, accidentat si aflat în conflict cu conducerea clubului, nu a fost inclus în lot.

Adauga un comentariu