National

Clipe de coșmar! Microbuz școlar cu 12 elevi, implicat într-un accident

Publicat: 22 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Clipe de coșmar Microbuz școlar cu 12 elevi implicat într-un accident

Clipe de nedescris pentru 12 elevi din Arad. Microbuzul ce îi transporta la școală, a fost implicat într-un accident.

Un microbuz școlar transporta 12 elevi spre o unitate de învățământ. A fost lovit de o mașină, vineri, în Ghioroc, județul Arad. Șapte din cei doisprezece copii  au fost răniți, ceilalți având parte de o sperietură destul de puternică.

Potrivit IPJ Arad, conducătorul auto al unui autoturism ar fi făcut manevră de mers înapoi fără a se asigura. Intrând în coliziune cu microbuzul școlar care transporta elevii, de la Covăsânţ, la Ghioroc.

La fața locului s-au deplasat de urgență patru ambulanțe, și psihologul unității de pompieri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „primele informații arată că are loc un accident rutier în Ghioroc, în centru, la statia de tramvai. Sunt implicate 1 autoturism și 1 microbuz transport copi, fără incarcerați. Sunt 12 copii, care speriați. Intervine SMURD TIM, SMURD B, 2 SAJ”.

„La intervenție se deplasează și psihologul unității. Intervenția este condusă de către inspectorul șef”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Adauga un comentariu