Cancan ultimă oră

Clipe de coșmar pentru Brigitte Sfăt: “M-a bătut și m-a tăiat”

Publicat: 03 iul. 2020

Brigitte Sfăt traversează în prezent o situație nu tocmai roz. Celebra brunetă a avut un scandal cu fiul ei, după care a ajuns direct la poliție. Mai mult, incidentul a fost calmat și de către actualul ei soț, Florin Pastramă.

Clipe de coșmar pentru Brigitte Sfăt: “M-a bătut și m-a tăiat”

Viața de până acum a celebrei Brigitte Sfăt nu a fost întotdeauna atât de presărată de lux și în trecut a avut parte de incidente șocante. Vedeta a traversat clipe de coșmar și a făcut dezvăluiri terifiante și mai puțin știute de către fanii săi. Aceasta a încasat bătăi și a avut parte de multă violență de ordin domestic în relațiile anterioare. Este cunoscut că fosta soție a lui Ilie Năstase a petrecut și o perioadă în spatele gratiilor, după care a încercat să își demonstreze nevinovăția în dosarul în care a fost implicată.

Dezvăluiri terifiante despre calvarul trăit

Brigitte Sfăt nu are parte de liniște și pace nici în momentul actual. După ce în urmă cu câteva zile în familia cunoscutei brunete s-a declanșat un scandal de proporții, ea a ajuns să facă și o plângere la autorități. De asemenea, fostul ei soț, cu care aceasta are o fată, a amenințat-o că îi va lua fiica, dacă va mai continua cu asemenea gesturi. Totodată, Ovidiu Torj, despre el fiind vorba, a fost acuzat de către brunetă de numeroase lucruri grave. Și în trecut Brigitte Sfăt a făcut mărturii terifiante legate de viața sa alături de acest bărbat originar din Timișoara. Aceasta a făcut dezvăluiri neștiute despre bărbatul cu care are o fiică.

„Eu țin minte că deși eram bolnavă l-am căutat la pușcărie. Eu i-am plătit avocații, eu i-am întreținut magazinul. După ce m-a dezbrăcat în pielea goală, m-a bătut și m-a tăiat pentru a nu mai putea intra în restaurant, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie. Iar apoi mi-am retras plângerea pentru fiica noastră. M-am despărțit de el că am avut un hematom și fisură pe craniu în urma corecțiilor pe care mi le-a aplicat. Am acte și am plângerile mele!”, a povestit Brigitte Sfăt, potrivit spynews.ro.

„Nu are dreptul până la 18 ani nici măcar să își vadă fata. Este exclusiv la mine fata! Nu are dreptul. Nici pensie alimentară nu a plătit. Eu pentru fată fac lucrurile astea. Pentru fata mea l-am vizitat și la pușcărie.”, a mai adăugat bruneta.

Fiul lui Brigitte Pastramă, declarații uluitoare: „M-a dat afară desculț din casă și mi-a dat un îmbrânci în fața ușii”

Fiul lui Brigitte Pastramă a făcut declarații uluitoare după scandalul cu mama lui. Robert a povestit cum a fost dat afară din casa în care locuia. Brigitte i-a interzis fiului ei să mai vină în casa în care stă cu fiica sa și soțul. Vedeta susține că Robert, împreună cu câțiva amici i-ar fi vandalizat casa și i-ar fi furat una dintre mașini. Robert, însă, se apără și mărturisește că lucrurile pe care le afirmă mama lui nu sunt adevărate. Tânărul susține că cearta a început de la faptul că a invitat niște prieteni acasă și a dat muzica mai tare decât de obicei.

Brigitte și-ar fi ieșit din minți și l-ar fi dat afară din casă pe Robert.

„Nu vreau să spun acum despre personalitatea ei. L-a chemat și pe Florin, l-a trezit din somn. L-a pus să mă tragă de mână și să mă dea afară. M-a dat afară desculț din casă și mi-a dat un îmbrânci în fața ușii. Eu am sărit gardul. Eram oarecum sechestrat în curte. Mi-a zis că nu mă mai ține în casă, că sunt un copil neobrăzat. M-a dat afară din casa în care am stat doi ani.

Am ajuns la intrare și mama a început să-l înjure pe Florin, că de ce mi-a deschis ușa. Florin, săracul, nici nu-mi dăduse cheia. Mama s-a dus și i-a dat un îmbrânci lui Florin, un capac… că de ce a făcut asta. Și foștii ei soți, relațiile pe care le-au avut, ei trebuiau să-și ia rolul de tată și să folosească violența domestică, ceea ce mi se pare că nu asta înseamnă educație. O mamă trebuie să ofere educație prin cuvinte și printr-o educație normală și rațională”, a declarat Robert Sfăt la XNS.

Robert Sfăt s-a înțeles bine cu Ilie Năstase

Robert a mărturisit că relația lui cu Ilie ăstase era foarte bună. Tânărul ar fi continuat să locuiască în casa celebrului tenismen, chiar și după ce acesta a divorțat de mama lui.

”De la 13-14 ani am stat în casa lui Ilie Năstase. Am mai locuit în casa lui vreo 6-7 luni, după ce aceștia au divorțat. Eram mai aproape de școală, mă înțelegeam și mai bine cu el decât cu ea”, a mai spus tânărul.

Adauga un comentariu