Magazin

Clipe de COSMAR pentru Mircea Lucescu in Ucraina

Publicat: 09 apr. 2014
1

Toata lumea este atenta, de cateva saptamani, la situatia din Ucraina. In ultimele zile, la Donetk, oras unde populatia este majoritar rusofona, evenimentele au escaladat. Mircea Lucescu este martor la cum se rescrie istoria in orasul unde antreneaza si traieste.

Sediile administratiei din Donetk, orasul unde Mircea Lucescu o antreneaza pe Sahtior, sunt sub asediu de cateva zile, populatia rusofona proclamand la inceputul saptamanii republica suverana, scrie ziarulring.ro.

Citeste si: Mircea Lucescu refuza Franta si ramane la Sahtior

Martor la evenimente, Mircea Lucescu a declarat, pentru ca nu se teme, dar ca ia in calcul o despartire de Sahtior in cazul in care situatia devine instabila.

„Nu sunt speriat de evenimentele de aici, dar sunt uluit de toate cate am vazut in ultimele zile. Oricum, lucrurile nu sunt chiar asa cum sunt prezentate pe la televiziunile din lume si din Romania. Sunt amplificate si li se da o nota de dramatism care nu are nimic de-a face cu ceea ce se intampla in acest moment aici. In Donetk este liniste acum, doar in zona centrala, unde sunt sediile administratiei locale, au loc mici manifestatii care pe noi nu ne afecteaza. Aici sunt numai rusi. Ei protesteaza ca limba rusa a fost interzisa aici”, a povestit Mircea Lucescu.

Citeste si: ADIO, Sahtior? Mircea Lucescu provoaca panica la Donetk

Aflat sub contract pana in vara anului viitor cu Sahtior, Mircea Lucescu si-ar dori sa isi duca intelegerea la bun sfarsit. „Nu stiu ce o sa fie in continuare. Situatia este inca stabila, dar poate degenera. Toata viata mea am fost profesionist si asa voi fi si de data aceasta. Sper sa imi pot duce contractul pana la final, dar nu se stie. Situatia de aici este urmarita in toata lumea pentru ca este extrem de sensibila. Daca, Doamne fereste, se intampla ceva rau, va fi afectata si Romania”.

Citeste si: Mircea Lucescu e disperat! A primit cea mai mare lovitura in Ucraina

Comentarii
Adauga un comentariu