Cancan

Clipe de groază pentru Mirela Vaida, înainte de a ajunge la Acces Direct. Vedeta TV a post urmărită de o mașină suspectă

Publicat: 08 apr. 2021
Clipe de groază pentru Mirela Vaida înainte de a ajunge la Acces Direct. Vedeta TV a post urmărită de o mașină suspectă
Mirela Vaida a trecut din nou prin clipe de groază chiar înainte de a ajunge la pupitrul emisiunii pe care o moderează

Ieri, Mirela Vaida a trecut din nou prin clipe de groază chiar înainte de a ajunge la pupitrul emisiunii pe care o moderează la Antena 1. Potrivit declarațiilor făcute de vedeta TV, se pare că a fost urmărită de o mașină suspectă chiar până la locul de muncă.

În urmă cu ceva timp, pe 19 martie, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct și-a văzut moartea cu ochii când o femeie a intrat în platou și a aruncat spre ea cu o cărămidă. Faptul că femeia și-a dat jos hainele a vrut să atragă atenția asupra ei, nu doar prin gestul său de a arunca cu acel pietroi. Nimeni nu a văzut-o pe femeie pentru că s-a dezbrăcât afară, într-un loc ferit de ochii privitorilot, după cum arată camerele de supraveghere de la exteriorul clădirii.

Clipe de groază pentru Mirela Vaida

Mirela Vaida a trecut din nou prin momente de panică, după ce o mașină suspectă a urmărit-o în drum spre platourile Acces Direct.

De când a fost atacată în direct, coșmarul Mirelei Vaida pare că nu vrea să se mai oprească. Prezentatoarea de la Antena 1 a povestit miercuri, în emisiunea Acces Direct, că a fost urmărită până la muncă de o mașină suspectă.

Despre mașina care a urmărit-o, Mirela Vaida susține că și-ar dori să fie, totuși, vorba de un coleg din presă, însă în cel mai rău caz, cel care o conducea, un bărbat, ar putea avea legătură cu femeia care a intrat complet goală în platoul de la Antena 1 și a atacat-o cu bolovani.

Unul dintre angajații de la Antena 1 susține că femeia a mai venit pe la platouri, în încercarea de a primi banii cu pricina, însă fără rezultat, așa că a plănuit un atac asupra Mirelei Vaida, cea pe care a găsit-o direct vinovată pentru faptul că nu a primit banii pentru declarațiile oferite.

”Încercăm și noi să ne dăm seama ce s-a întâmplat. E clar că femeia avea probleme psihice. Am vorbit între noi să vedem dacă o recunoaște cineva iar un coleg a spus că parcă și-o amintește, dar nu era foarte sigur. Cert este că nu a fost o farsă sau regie, așa ceva nu se poate înscena”, a dezvăluit un angajat al emisiunii prezentate de Mirela Vaida, pentru sursa citată.

Mirela Vaida, mesaj dureros după episodul șocant

„Dragii mei, trec printr-o perioada grea! Dar nu imposibilă! Vă mulțumesc pentru gândurile bune care m-au ajutat și mi-au dat putere! Vreau să revin cât mai curând la viața mea obișnuită, cu încredere în oameni, cu chef de viață și râsete, cu speranță și credință! Le datorez asta copiilor mei care au nevoie de mine în fiecare moment, familiei, părinților, prietenilor și colegilor care mi-au fost aproape! Vă sunt recunoscătoare pentru fiecare gând bun! Vă îmbrățișez!”a scris Mirela Vaida, pe rețeaua de socializare, imediat după ce a fost atacată în direct.

Vedeta Antena 1 dă cărţile pe faţă, după ce a fost atacată

După incidentul şocant din platoul de la Acces Direct, au apărut acuzaţiile la adresa Mirelei Vaida. Mai multe voci au lansat ipoteza că ar fi vorba doar despre o regie pusă la cale cu scopul creşterii ratingului. Acum, Mirela Vaida a rupt tăcerea şi a dat cărţile pe faţă.

„Nu. Nu există aşa ceva. Niciodată în viaţa mea n-am făcut astfel de lucruri. Nu suntem la o emisiune de divertisment sau farse. Îmi este teamă că cei pe care îi deranjăm prin anchetele pe care le facem să nu se răzbune. În acest moment îmi este teamă pentru viaţa mea”, a spus Mirela Vaida, despre ipoteza că totul a fost regizat.
Adauga un comentariu