Cancan

Clipe grele pentru Anca Serea: A ajuns din nou pe patul de spital. Vedeta TV a fost supusă la o procedură delicată

Publicat: 05 oct. 2020
Anca Serea si sotul ei
Clipe grele pentru Anca Serea dupa ce a ajuns la spital. Ea a fost supusa la două proceduri complicate, respectiv endoscopie şi colonoscopie.

Clipe grele pentru Anca Serea după ce aceasta a ajuns din nou pe patul de spital. Soţia lui Adi Sînă a fost supusă la două proceduri complicate, respectiv endoscopie şi colonoscopie. Din fericire, rezultatele sunt foarte bune pentru ea şi familia ei.

În ultima perioadă, Anca Serea a trecut de foarte multe ori pragul spitalelor. De această dată, soţia lui Adi Şina a fost supusă la două proceduri delicate, despre care le-a povestit şi fanilor săi.

Clipe grele pentru Anca Serea. Vedeta TV a fost supusă la două proceduri complicate

Anca Serea are probleme de sănătate de care se pare că nu scapa prea uşor! După ce în urmă cu puţin timp ajunsese la spital din cauza unei anemii cu care se confruntă de câţiva ani, acum, vedetă a ajuns din nou pe mâna medicilor. Aceasta a povestit în social media că a fost supusă la două proceduri complicate, endoscopie şi colonoscopie, dar faptul că a fost anesteziată complet a făcut-o să nu simtă nimic şi să treacă cu bine peste teamă pe care o avea.

„Tocmai am ieşit de la procedura de colonoscopie şi endoscopie de care mi-a fost foarte frică. Mă simt bine, rezultatele sunt foarte bune, am trăit ultimele zile cu un stres imens. Mesajul meu pentru voi este să nu vă temeţi de ele pentru că se fac sub anestezie totală şi nu simţiţi nimic” a spus Anca Serea, pe Instagramul său.

Acum câteva zile Anca Serea a ajuns de urgenţă la spital

Anca Serea a ajuns de urgenţă la spital din cauza unor probleme de sănătate cu care se confrunaa. Se pare că soţia lui Adi Şina are anemie de ceva vreme. Soţul vedetei este cel care a făcut anunţul trist.

Anca Serea a ajuns de urgenţă la spital. Soţia lui Adi Sînă a acuzat anumite probleme de sănătate însă starea ei s-a ameliorat acum. Mama a şase copii, Anca Serea a fost doborâtă de anemie.

”Bună ziua! Nu este cea mai fericită zi din viaţa noastră, dar am ales să împărţim cu voi şi momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteţi interesaţi de soarta familiei noastre. Sunt la spital şi aici este Ancuţa”, a spus Adi Sînă pe pagina sa de Facebook.

După anunţul făcut de Adi Sînă, Anca Serea a vrut să liniştească pe toată lumea şi a făcut mărturisiri de pe patul de spital. Vedeta se confruntă cu o anemie severă. Nu este pentru prima oară când această problemă de sănătate îi dă bătăi de cap.

În urmă cu aproximativ o lună, cei doi soţi se aflau în vacanţă în Bulgaria când vedetă a trecut prin aceeaşi situaţie neplăcută. Anca Serea a ajuns pe mâna medicilor de acolo tot din cauza anemiei severe.

”Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulţi ani şi pentru că am un stil de viaţă, uneori nesănătos şi foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău şi am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieşit perfecte, mai puţin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simţit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez şi cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok”, a spus Anca Serea de pe patul de spital.
Adauga un comentariu