National

Clotilde Armand se ia de Basescu. Atac crunt

Publicat: 20 iul. 2016
1

Clotilde Armand il ataca pe Traian Basescu dupa fuziunea PMP – UNPR.

„Fostul presedinte Basescu este un om din ce in ce mai grabit. Grabit sa isi construiasca o platforma politica suficient de puternica incat sa ii asigure intrarea in Parlament si imunitatea parlamentara. Grabit sa acceada la putere sub o forma sau alta. In ciuda faptului ca a adunat doar putin peste 4% din voturi la nivel national la alegerile locale, PMP are 8 vicepresedinti de consilii judetene, incheind aliante fie cu PSD, fie cu PNL.

De ceva vreme UNPR a fost scos la mezat. Intai s-au infruptat din oastea de stransura a plagiatorului si urmaritului penal Gabriel Oprea cei de la PSD, care au racolat o buna parte dintre parlamentarii UNPR. Apoi s-a negociat o fuziune pentru ceea ce mai ramasese din partid, atat cu cei de la PNL, cat si cu PMP. Pentru ca probabil nu s-au inteles la pret cu liberalii, UNPR-istii au batut palma cu PMP, instrumentul politic al fostului presedinte Traian Basescu. Partidul rezultat in urma fuziunii dintre PMP si UNPR este mai plin de urmariti penali, trimisi in judecata sau arestati preventiv chiar si decat PSD”, a spus Clotilde Armand.

„In fapt, PMP si Traian Basescu reprezinta chintesenta imoralitatii si a lipsei de scrupule caracteristica vietii police din Romania. In campania electorala de acum 12 ani, domnul Basescu declara ca Romania este blestemata sa aleaga un presedinte dintre doi fosti comunisti (domnia sa si Adrian Nastase). Este pacat ca domnul Basescu nu are decenta si intelepciunea de a se retrage demn din viata publica si a lasa romanii sa aleaga in sfarsit lideri politici care nu au o astfel de povara in biografie. Este pacat ca ”solutia imorala” mai exista”, a mai zis Clotilde Armand.

Adauga un comentariu