Magazin

Club cu stripteuze pentru puscariasi

Publicat: 01 apr. 2013
1

Puscariarii dintr-un centru de detentie din Venezuela si-au deschis un club de noapte chiar in inchisoare. Petrecerea de inaugurare a inclus stripteuze, spectacole muzicale si multa distractie.

La eveniment au participat familiile si rudele detinutilor, care au popularizat lansarea prin intermediul retelelor de socializare, relateaza publicatia locala El Universel, citata de rt.com.

Cum a fost posibila o asemenea situatie bizara? Puscariasii din Venezuela obisnuiesc sa dea mita si sa se foloseasca de intimidare pentru a prelua controlul asupra inchisorilor, potrivit AFP.

Asa au reusit sa isi deschida propria discoteca, chiar intr-o puscarie aflata pe Insula Margarita din Caraibe. „Yacht Club” este dotat cu sistem de sunet professional, jocuri de lumini de ultima generatie, aer conditionat, stripteuze si multe altele, dupa cum l-au descris detinutii in invitatia la marea deschidere.

In acelasi centru de detentie, prizonierii si-au amenajat o arena pentru lupte intre cocosi, potrivit New York Times. In plus, este cunoscut faptul ca puscariasii fumeaza marijuana si consuma alcool nestingheriti, ba chiar detin arme.

Oficialii venezueleni nu au dat inca nicio declaratie oficiala legata de acest subiect. Venezuela este celebra pentru ca are una dintre cele mai ridicate rate ale infractionalitatii din lume, iar violentele din inchisori au ucis 600 de puscariasi numai in 2012.

Adauga un comentariu