Sport

Clubul care i-l suflă lui Gigi Becali pe Bogdan Stancu! „Motanul”, deturnat din drumul spre FCSB

Publicat: 11 iun. 2021
Bogdan Stancu
Kocaelispor, nou-promovată în liga a doua din Turcia, i-l suflă lui Gigi Becali pe Bogdan Stancu. L-a pus pe atacantul român în fruntea listei de transferuri

Bogdan Stancu (33 de ani), atacantul dorit de Gigi Becali, a fost deturnat din drumul spre FCSB de Kocaelispor, formație nou-promovată în liga secundă din Turcia. Telenovela „Bogdan Stancu la FCSB” pare să se apropie de sfârșit. După ce i-a cerut timp de gândire lui Gigi Becali până la mijlocul lunii iunie, „Motanul” s-ar fi hotărât să rămână în Turcia. Kocaelispor l-a pus pe atacantul român în fruntea listei de transferuri, iar mutarea se va realiza imediat ce antrenorul grupării din liga a doua își va da acordul.
264 de partide, 85 de goluri și 34 de pase decisive a reușit Stancu în SuperLig

Kocaelispor, nou-promovată în liga a doua din Turcia, i-l suflă lui Gigi Becali pe Bogdan Stancu

Astfel, după ce transferul lui Andrei Dumiter de la Sepsi a picat în ultimul moment, Gigi Becali este nevoit să-și ia gândul și de la Bogdan Stancu și căutarea de variante pentru compartimentul ofensiv al FCSB-ului continuă.

„Dacă tehnicianul Mustafa Recit Akcay va da răspuns pozitiv comitetului care se ocupă de transferuri, vor începe demersurile pentru transferul fotbalistului”, scriu jurnaliștii de la ozgurkocaeli.tr.

450 de mii de euro este cota de piață a lui Bogdan Stancu, potrivit Transfermarkt.  24 de meciuri, 7 goluri și 3 pase decisive a reușit

Ce a făcut Bogdan Stancu în sezonul recent încheiat, pentru Genclerbirligi?

Andrei Cordea, Alexandru Crețu și Stipe Vucur rămân singurii jucători transferați de FCSB în această vară. În căutarea unui atacant, Gigi Becali a negat orice interes pentru fotbalistul Universității Craiova, Ivan Mamut:

„Dacă îl transfer și pe Mamut? Acesta cine este? Unde joacă? Pe băiatul ăla de la Sepsi nu îl cheamă așa. Nu mă interesează niciun Mamut și nu știu cine este”.

26 de meciuri, 3 goluri și 3 assist-uri a adunat Ivan Mamut în tricoul Universității Craiova, în toate competițiile

Adauga un comentariu