Magazin

Clubul Dinamo, alaturi de sinistrati. Vezi ce masuri au luat

Publicat: 04 aug. 2014
1

Clubul FC Dinamo, prin Fundatia Dinamo Evolution, ii va ajuta pe sinistratii din orasul Novaci, judetul Gorj, dupa inundatiile de saptamana trecuta, a anuntat, luni, site-ul oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare.

Citeste si Prapad: O VIITURA de 5 METRI inaltime a lovit orasul Novaci. Zeci de persoane sunt

„Din momentul in care am preluat Dinamo am incercat, pe langa organizarea clubului intr-un climat sanatos, sa fim alaturi de cei aflati in dificultate. Ne pasa de oameni indiferent ca vorbim de copii sau batrani, de familii lovite de soarta sau alte cazuri sociale pentru care trebuie sa existe preocupare din partea tuturor romanilor”, a declarat actionarul majoritar Ionut Negoita, pentru fcdinamo.ro.

Citeste si O posibila CATASTROFA ameninta Balcanii, dupa INUNDATII

Presedintele Fundatiei Dinamo Evolution, Dudu Georgescu, a spus ca FC Dinamo va trimite 3.000 de sticle de apa plata la Novaci: „3.000 de sticle de apa plata la 2 litri vor ajunge marti dupa-amiaza la Novaci pentru a mai alina din suferinta oamenilor loviti de inundatii. Suntem alaturi de sinistrati si incercam sa oferim sprijinul nostru acolo unde oamenii au cea mai mare nevoie”.

Citeste si Fotografia care a infuriat lumea: Consilier al premierului, surprins in timp ce lovea un

Orasul Novaci, din judetul Gorj, a fost lovit de o viitura puternica de peste trei metri, care a rupt diguri si maluri de protectie, inundand strazi si gospodarii, sute de oameni fiind evacuati.

Adauga un comentariu