Eveniment-Social

Clubul ecologistilor va recomanda: „Adoptati un animal!”

Publicat: 04 feb. 2013
Liceul Tehnologic Economic de Turism Iasi in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Societatea Ornitologica Romana, Agentia pentru Protectia Mediului Iasi, Clubul de ecologie si turism TURISTOR Iasi deruleaza in intervalul decembrie 2012 – iunie 2013 proiectul de educatie ecologica Clubul ecologistilor, inscris in Calendarul Judetean al Activitatilor Educative pentru anul scolar 2012-2013.
Actiunea este coordonata de prof. Magda Culbec si prof. Carmen Bajenaru. Obiectivele proiectului sunt: constientizarea, sensibilizarea si motivarea elevilor in sensul dobandirii de noi cunostinte prin observatii si interpretari ale speciilor de animale pe cale de disparitie, precum si insusirea unor aptitudini necesare identificarii problemelor legate de animale in mediile lor de viata. 
In cadrul acestui proiect, Liceul Tehnologic Economic de Turism a organizat Concursul judetean „Adopta un animal!„, in ziua de 1 februarie, concurs la care au participat 11 scoli si licee iesene: Colegiul National „Garabet Ibraileanu”, Liceul Pedagogic „Vasile Lupu”, Liceul Tehnologic „V. Madgearu”, Liceul Tehnologic Focuri, Scoala „Otilia Cazimir”, Scoala „Alexandru Vlahuta”, Scoala „Mihai Codreanu”, Scoala „Petru Poni”, Scoala Gimnaziala „Ion Ghica”, Scoala Gimnaziala „Ion Simionescu”, insumand un total de 81 de elevi participanti, grupati in 32 de echipaje de gimnaziu si 8 echipaje de liceu. 
Membrii juriului au apreciat prestatia elevilor implicati in concurs, fiind premiate echipajele de la Liceul Pedagogic „Vasile Lupu”, Liceul Tehnologic Economic de Turism, Scoala „I. Simionescu”, Scoala „I. Ghica” si Liceul Tehnologic „V. Madgearu”.


loading...

Adauga un comentariu