National

CLUBUL MORTII. Solicitarea facuta de patriarhul Daniel

Publicat: 31 oct. 2015
1

Patriarhul Daniel a reactionat dupa tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti, in urma careia 27 de persoane si-au pierdut viata.

Intr-un comunicat de presa, patriarhul Daniel face apel la unitate si rugaciune pentru binele celor aflati in dificultate.

De asemenea, patriarul Daniel le-a solicitat parohiilor din Bucuresti sa le ofere sprijin familiilor.

„Parohiile din Bucuresti carora apartin tinerii decedati sau cei afectati de arsuri sunt solicitate sa ajute spiritual si material familiile indoliate si familiile celor aflati in spitale. Reinnoim apelul nostru pentru donare de sange spre salvarea vietii celor din spitale. Sa unim rugaciunea cu fapta milostiva pentru toti cei aflati in suferinta!”, spune patriarhul Daniel.

Comentarii
  • Sint curios cu cit contribuie B.O.R. financiar sa-i ajute,financiar, pe cei loviti in aceasta tragedie.Pochii vin cu japca,nu dau ,numai iau.Si fratele meu a fost enorias,consilier al bisericii din sat,a facut lucrari gratuite pentru biserica din sat, de peste o suta de milioane de lei vechi,iar anul asta cind a murit i-a luat bani pentru inmormintare[3mil-5mil vechi],bine,nteles fara chitanta.Ca de obicei fara chitanta si la nunti si la botezuri si la panacide si…ar fi in stare sa-ti ia bani si daca le dai „Buna ziua”.Animalele astea de popi sint slujitorii lui Dumnezeu? Cam suna a prostie romaneasca.Daca dupa 1989 romanii s-au reapropiat de biserica,analfabetii astia de popi ii fugaresc si-i obliga pe oameni ca legatura lor intre ei siDumnezeu sa fie directa si nu prin intermediul gainarilor,unii analfabeti,numiti preoti si care nu prea au nimic comun cu Dumnezeu.

Adauga un comentariu