National

CNADNR cheltuieste peste 8 milioane de euro pentru sase parcari si spatii de servicii

Publicat: 18 ian. 2016
1

Dupa aproape patru ani de la inaugurarea celor 56 km de autostrada intre Centura Bucuresti si Ploiesti, oficialii Companiei Nationale de Autostrazi au anuntat ca vor realiza parcari si spatii de servicii in valoare de peste 35 milioane de lei, fara TVA. Cu acesti bani s-ar fi construit aproximativ 2 km de autostrada la campie.

Licitatia pentru constructia celor trei parcari si trei spatii de servicii pe autostrada Bucuresti – Ploiesti a fost castigata de asocierea Good Prod-Axia-Transproiect 2001 si are o valoare de aproximativ 35,07 milioane lei, fara TVA.

Liderul asocierii este Good Prod, potrivit datelor postate pe site-ul  Ministerului Finantelor Publice, o societate specializata in derularea activitatilor de servicii anexe pentru extractia mineralelor. Firma din Zalau a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de putin peste 90.000 de lei, o pierdere neta de 29.064 de lei si are un singur angajat.

Firma Good Prod s-a lipit anul trecut si d eun contract cu Primaria Targoviste, in valoare de aproximativ 88 milioane de lei pentru modenizarea si reabilitarea centurii rutiere. Mai mult, pe site-ul Ministerului Mediului, Good Prod, patronata de Ioan Gheorghe Crecan, figureaza ca balastiera.

Daca tot au contract cu CNADNR, adminstratorii la Transproiect 2001, firma asociata cu Good Prod si Axia pentru parcarile si spatiile de servicii de pe A3, au biroul chiar in MinisterulTransporturilor. Mai exact, birourile CNADNR sunt la etajele 7, 8 si 9, iar Transproiect 2001, a inchiriat un spatiu la etajul 6, camera 33b. Actionarii firmei Transproiect 2001 sunt firma Iptana si 334 de persoane fizice. Durata contractului este de sase de luni din care doua luni perioada de proiectare si 4 luni durata de executie.

Citeste mai multe pe capital.ro

Adauga un comentariu