Actualitate

Coada mare la fasole si carnati – FOTO

Publicat: 01 dec. 2012

Pe Strada Lapusneanu, in fata la Muzeul Unirii s-au asezat la coada peste 100 de persoane, cei mai multi varstnici si asteapta sa se imparta portiile de fasole cu carnati si vin fiert. Standurile si corturile de unde le pot lua aceste portii se afla situate vis-a-vis de Corso.

Comentarii
 • si ziceti ca tinerii nu participa la evenimentele locale, mai ales cele cu ecou national. pai cum sa vina cand idiotii ce ne conduc au fost ales de idiotii ce stau la coada la fasole si carnati?
  atat timp cat nu faceti nimic pentru tineri, sa nu aveti tupeu sa comentati ca acestia nu se implica in dezvoltarea romaniei.

 • da nu se mai curata o data generatia asta cersetoare cu paltonae si caciuli de blana vechi de saptezecideani ??????fmm lor ca invata si pe altii mai tineri sa se duca la intins mana pentru o fasola

 • da nu se mai curata o data generatia asta cersetoare cu paltonae si caciuli de blana vechi de saptezecideani ??????fmm lor ca invata si pe altii mai tineri sa se duca la intins mana pentru o fasola

 • Pomanagi;Un sarac care se respecta nu se umileste pentru o felie de piine si un pumn de fasole.Din cei care au stat la rind nu toti sint saraci ci mai degraba POMANAGI

 • Mi-e greu sa cred ca acesti oameni chiar au nevoie de o portie de fasole…Dar am ajuns sa stam la cozi chiar daca primim o bucata de ata…E trist!

 • sclavilor si slugoilor atit valorati atit mancati. dobitocilor va-ti vidut lui sa tana. asa o sa muriti sclavi slugi lipsiti de orgoliu si fara pic de demnitate. de 22 de ani va lasati cumparati si umiliti de o mina de ecscroci. atit meritati si slugi o sa muriti.

 • nu mai mintiti cititorii cu poze aiurea, coada aceea mare din fata muzeului Unirii, era pentru cei ce vor sa intre gratis in muzeu. La fasole cu carnati nu era coada , se servea foarte civilizat si nu erau decat cateva zeci de oameni , care erau serviti din corturi , unde erau vreo zece oale cu fasole si cu carnati cu colaci si vin cu apa minerala….asa deci mincinosilor…

 • De douåzecisitrei de ani stati in genunchi in fata tålharilor comunisti, si vå vindeti pentru o lingurå de fasole, o pungå de fåinå, un litru de ulei! Fu-tu-vån gurå de sclavi parsivi, hodorogi ordinari si neam de trådåtori, HOOOOOOOOO, HOOOOOOOO, HOOOOOOOO. Nu aveti copi,pårinti,nepti,prieteni,rude??????????????????

  • Frumos vocabular foloseşti ,domnule care te semnezi cu semnul exclamării şi semnul întrebării.Înainte de a înjura, pune mâna pe o carte ca să vezi cum se scrie copii.

 • Vorbiti in necunostinta de cauza. E o traditie,la fel e si de ziua armatei sau sarbatorille iasului cind se dau sarmale. Atita timp cit se sta civilizat la coada care e problema? Ce mai ziceti de buluceala care e la deschiderea vreunui hipermarket?

  • Tu ai ce ai cu tiganii ;D asta nu-i corect . Mai era unul pe aici care vrea sa schimbe tabla de pe palatul culturii pe motiv ca tiganii din Ciurea au la fel ;D tie iti recomand sa schimbi drapelul Romaniei pe motiv ca tiganii de la Ciurea se imbraca in culorile drapelului , rosu , galben si albastru ;D Doamne cata lume prosta , invidioasa si perversa ;D Doamne fereste si apara +++ ;D

 • Dragi colegi de la „Buna Ziua Iasi”, am vizionat materialul video despre „carnati si fasole” si am ramas siderat: Romania a cazut si mai mult (o parte a ei) in rusine si ev mediu. Cat despre jurnalism, putini sunt cei care mentin o linie normala pentru aceasta profesiune, si cred ca voi sunteti printre ei, in rest este cutremurator sa vezi ce productii scrise sau televizate inunda Romania.
  La multi ani!

 • Coada de la pomana oferita de Jiji Nikita din banii publici reda nivelul de saracie in care se zbate majoritatea romanilor,in special batranii care abia isi mai dcu zilele dintr-o pensie de mizerie!!!organizarea acestei pomene electorale a lasat ca de obicei de dorit insa satisfactia personala a lui Jiji a fost pe masura!in loc sa se sarbatoreasca Ziua Nationala s-a sarbatorit Pomana de * Decembrie!!!Rusine clasei politice…daca inca mai cunosc acest cuvant!!!

 • Prin comentarile postate nu astazi,ieri,se cunoaste cultura unora care au posibilitatea sa posteze fara ca ca cei de la BZI sa faca o cenzura.Recomand celor de la BZI sa nu se mai dea posibilitatea de a fi poastate comentari care ne facem de rusine in tara si nu numai.In ziua de astazi au acces la aceasta tehnologie toti analfabeti,toti cei prost crescuti,trebuie stopat acest limbaj.

Adauga un comentariu