Local

Coadă uriașă la Kaufland în zona Tudor. Ieșenii așteaptă zeci de minute pentru a intra în magazin

Publicat: 28 mart. 2020

În marile magazine din Iaşi au apărut din nou cozile interminable. Starea de urgenţă impusă de autorităţi din cauza pandemiei de Covid-19 a făcut ca ieşenii care nu au reuşit să se aprovizioneze în timpul săptămânii, să ia cu asalt în acest weekend marile magazine.

Ieșenii care au mers sa-și facă aprovizionarea sâmbătă dimineața au avut parte de o surpriză. Aceștia au fost nevoiți să stea zeci de minute la rând pentru a intra în magazine. Concret, la magazinul Kaufland din zona Tudor Vladimirescu, la primele ore ale dimineții, coada se întindea pe aproximativ 100 de metri.
Comentarii
  • cand le bagam pliantele Kaufland in posta sareau de cur in sus toti mai sa ne linseze pe noi curierii. acu’ toti fac rand la Kaufland. rasa mamii voastre! acu numai sunt bune magazinele de colt de bloc nu? de ce? ca e scump, ai? au umflat preturile, ai?

  • cand le bagam pliantele Kaufland in posta sareau de cur in sus toti mai sa ne linseze pe noi curierii. acu’ toti fac rand la Kaufland. acu numai sunt bune magazinele de colt de bloc nu? de ce? ca e scump, ai? au umflat preturile, ai? pe astia mici ANPC si ANAF nu ii mai vede, ii vede pe astia mari, gen Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan, Selgros, Metro, Supeco, s.a.

Adauga un comentariu