Stiri si curiozitati

Coafuri într-o parte. O nouă tendință a acestui sezon

Publicat: 16 iun. 2022
Coafuri într-o parte. O nouă tendință a acestui sezon
Coafarea cu o despărțire laterală a fost considerată mai rafinată și era la modă să o porți nu numai seara, ci și în viața de zi cu zi

Probabil ați observat de mai multe ori că tot mai multe vedete își creează coafuri într-o parte. Astfel de coafuri sunt o tendința absolută a acestui sezon. De fapt, nu poți considera cu adevărat coafurile laterale ca pe o tendință unică care tocmai a apărut pe podiumul de modă. Tot ce este nou este, într-un fel, vechi uitat și întruchipat cu un spirit nou și idei creative. Părul lateral poate fi văzut încă din anii 70.

Coafarea cu o despărțire laterală a fost considerată mai rafinată și era la modă să o porți nu numai seara, ci și în viața de zi cu zi. În anii 90 și 2000, tot mai multe femei și-au îndreptat atenția către părul drept, alunecat pe spate. Această coafură a fost considerată ideală pentru petreceri pline de farmec și nu necesită accesorii suplimentare. Astăzi, părul pe o parte este atât o coafură de zi cu zi, cât și o coafură radicală deschisă și una solemnă cu bucle. Coafurile laterale moderne sunt atât de diverse încât puteți alege orice opțiune pentru un eveniment festiv sau viața de zi cu zi.

femeie coafata intr-o parte
Dacă doriți să creați o coafură neobișnuită, de exemplu, pentru o seară romantică, acordați atenție stilului, cum ar fi o coadă de cal și un coc

Coafuri într-o parte. Cum să coafați modern părul pentru o ocazie specială

Așezarea pe o parte are loc într-un mod clasic. Mai întâi pieptănați-vă părul, apoi aplicați un spray de texturare și creați o despărțire laterală. În continuare, părul trebuie pieptănat la rădăcini, dacă vă doriți o coafare voluminoasă. Pe baza unui astfel de stil, puteți crea orice coafură.

Coafurile într-o parte au fost mult timp abordate de stiliștii de modă drept coafuri creative cu o varietate de variante. Deci, astăzi este la modă să creați un templu ras pe părul lung. Multe fete preferă să creeze un templu ras pe părul scurt, coafându-și părul pe o parte. Această coafură arată foarte neobișnuită și creativă.

femeie coafata intr-o parte
Coafura cu bucle este una dintre cele mai frumoase stiluri de seară care nu necesită introducere

Și pentru a crea variații mai originale ale stilului la modă, stiliștii recomandă să experimenteze cu forma coafurii. Deci, este la modă să creați modele sub formă de libelule, litere, pe un templu ras. O alternativă la tunsorile cu un templu ras sunt tunsorile cu ceafă rasă.

Coafură cu bucle și coadă de cal. Cum să creezi un aspect elegant potrivit cu ținuta ta

Coafura cu bucle este una dintre cele mai frumoase stiluri de seară care nu necesită introducere. Astăzi, sunt relevante buclele voluminoase și aerisite, fiind la modă să se așeze pe o parte. În special, puteți crea o astfel de coafură la modă folosind bigudiuri mari speciale. În plus, coafurile pline sunt populare în noul sezon. Vorbim despre styling într-un stil retro numit „cold wave”. Buclele pentru coafură arată la fel de bine atât pe părul lung, cât și pe cel mediu.

femeie coafata intr-o parte
Și pentru a crea variații mai originale ale stilului la modă, stiliștii recomandă să experimenteze cu forma coafurii

Dacă doriți să creați o coafură neobișnuită, de exemplu, pentru o seară romantică, acordați atenție stilului, cum ar fi o coadă de cal și un coc. În acest an, experții în stil recomandă crearea unor coafuri discrete. În special, cocurile laterale modeste și bine așezate sunt relevante. Dar este la modă să ondulați capetele cozii cu bigudiuri pentru a forma o coafură romantică.

Coafura bob astăzi este una dintre cele mai recunoscute de acest gen. Apropo, majoritatea designerilor o aleg pentru a completa un aspect elegant. Astăzi, tot mai multe fete preferă să creeze o coafură bob pe o parte. Această coafură se numește bob asimetric sau bob cu alungire pe o parte.

Coada de cal reprezintă una dintre cele mai moderne coafuri într-o parte, de asemenea, foarte elegantă și originală. Dar această coafură trebuie combinată cu accesorii suplimentare. Benzile de păr și bentițele sunt ideale pentru asta.

femeie coafata intr-o parte
Coafurile într-o parte au fost mult timp abordate de stiliștii de modă drept coafuri creative cu o varietate de varianteAdauga un comentariu