Stiri si curiozitati

Coafuri pentru fete de 10 ani. Look-uri care pot fi purtate zilnic

Publicat: 29 nov. 2022
Coafuri pentru fete de 10 ani. Look-uri care pot fi purtate zilnic
Simplitatea și ușurința de execuție este cheia pentru o coafură deosebită

Printre cele mai în trend coafuri pentru fete de 10 ani se numără cele clasice. Micuțele frumuseți din ziua de azi au de unde alege pentru a-și crea un look de excepție. Copilul de zece ani, nu este încă un adult, dar nu mai este un copil, are propria opinie, care ar trebui luată în considerare. Modurile populare de a stiliza șuvițe pentru fete de 10 ani nu sunt chiar copilărești, au elemente de stil pentru adulți.

Este important să ne amintim că stilul pentru copii trebuie să fie nu doar frumos, ci și foarte comod. Șuvițele nu trebuie să interfereze cu copilul, este mai bine să le strângeți la nivelul feței. Simplitatea și ușurința de execuție este cheia pentru o coafură deosebită. Coafura în sine trebuie să fie foarte ușoară, aceasta nu ar trebui să se simtă pe cap. De asemenea, ar trebui să se potrivească copilului și să îi placă. În funcție de lungimea șuvițelor, se aleg diferite tipuri de coafuri. Cu cât părul este mai lung, cu atât este mai greu de îngrijit.

fetita coafata
De asemenea, poți împleti două șuvițe de la tâmple care ulterior să fie legate la ceafă în formă de Malvine

Coafuri pentru fete de 10 ani. Elemente decorative pentru a înveseli o împletitură

Principalele metode de coafare zilnică sunt codițele, cozile de cal și împletiturile, cocurile și buclele. O varietate de elemente decorative pot veni în ajutorul imaginației părinților pentru a decora astfel de coafuri simple pentru școală.

În primul rând, pentru a decora o coafură de mare folos sunt bentițele, care vă permit să îndepărtați șuvițele de pe față și să înveseliți imaginea. Agrafele de păr care pot ridica șuvițele de pe părțile laterale sunt, de asemenea, de mare ajutor tinerilor mămici.

fetita coafata
Este important să ne amintim că stilul pentru copii trebuie să fie nu doar frumos, ci și foarte comod

Puteți combina împletiturile și ornamentele, cum ar fi împletirea șuvițelor în jurul feței, fixarea lor cu plase, împletirea codițelor de-a lungul despărțirii sau alcătuirea unei perechi de cozi de cal la nivelul coroanei sau al părții din spate a capului.

Cum să faci un covrig împletit. Cum să creezi un aspect interesant efectuând o coafură atât de simplă

Pentru o coafură de zi cu zi puteți face împletituri mici în 3 fire și să desfaceți bine coada obținută. În acest fel, o împletitură simplă va avea un aspect mai interesant, mai elegant. Împletitura poate fi executată pe orice lungime de păr.

fetita coafata
Coafura în sine trebuie să fie foarte ușoară, aceasta nu ar trebui să se simtă pe cap

De asemenea, poți împleti două șuvițe de la tâmple care ulterior să fie legate la ceafă în formă de Malvine. Un mod elegant de a îndepărta șuvițele de pe față este să împletiți o coadă îngrijită, împărțind șuvițele în trei, deplasându-vă de-a lungul liniei frontale spre tâmple, adăugând mai multe șuvițe pe parcursul împletiturii.

Dacă părul copilului tău este subțire, încearcă realizezi coafuri pentru fete de 10 ani care să ofere volum părului. Astfel, poți realiza un coc jos sau în creștetul capului. De asemenea, buclele sunt opțiunea perfectă de stil atât pentru adulți, cât și pentru fetele de 10 ani. Nu există limite ale imaginației în crearea acestor coafuri. Poți face bucle în spirală sau bucle mai voluminoase. Totul depinde de lungimea părului fetei și de imaginația ta. Coafurile cu bucle vor arăta foarte bine la petrecerile de Revelion și la petrecerile de ziua de naștere.

fetita cu parul scurt coafata
În primul rând, pentru a decora o coafură de mare folos sunt bentițele

 
Adauga un comentariu