Actualitate

Coafuri pentru majorat! Cele mai interesante idei de aranjare a părului pentru tinere

Publicat: 28 oct. 2021
coafuri majorat
Cu aceste coafuri orice femeie va străluci la petrecerea de majorat

Tinerele femei își doresc să aibă cele mai frumoase coafuri la petrecerea de majorat, indiferent că sunt sărbătorite sau invitate. În funcție de lungimea părului, dar și de stilul purtătoarei, opțiunile variază de la bucle, cocuri sau împletituri. Acestea pot fi decorate cu diferite accesorii, pentru un plus de eleganță. Împletiturile sunt un mod practic de a-ți purta părul. Nu este obligatoriu să ai părul lung pentru a realiza o astfel de coafură. Dacă nu te pricepi la împletit, poți apela la împletituri false, pe care poți învăța să le realizezi din multitudinea de tutoriale de pe YouTube.

Idei de coafuri pentru majorat

Împlinirea a 18 ani de viață este un prilej de sărbătoare. Ea reprezintă o piatră de hotar, linia fină dintre adolescență și maturitate și multă lume consideră această vârstă drept adevăratul început al vieții. Însă, dincolo de provocările nebune care însoțesc aceste petreceri de majorat, o problemă foarte importantă este alegerea coafurii. Stiliștii profesioniști recomandă alegerea unei coafuri în funcție de forma feței. Astfel, trăsăturile îți vei scoate în evidență trăsăturile, devenind cea mai bună versiune a ta.

Dacă în ziua cea mare îți dorești să ai părul despletit, îți recomandăm buclele romantice. Tot ce trebuie să faci este să îți ondulezi părul și să îl fixezi cu agrafe. Indiferent de lungimea părului, buclele te fac să fii gata de petrecere într-un timp scurt. O coafură simplu de realizat, dar cu o eleganță aparte este și cocul lejer. Acesta oferă un aer elegant și îngrijit. Îl poți purta voluminos sau lipit de cap. Aproape orice coafură poate fi decorată cu eșarfe, acesta fiind un accesoriu volatil. Chiar și cele mai simple coafuri prind un aspect mai sofisticat și se vor menține mai bine pe parcursul evenimentului.

Dacă ai părul mediu și îți dorești o coafură simplă, dar care să îl avantajeze, îl poți decora cu un număr impar de agrafe. Deși scopul principal al agrafelor este susținerea părului, ele au și scop estetic. În cadrul unei coafuri pentru petrecere, pot fi aranjate în formă de bentiță, diferite simboluri sau forme geometrice.

Coafuri superbe cu împletituri

Împletiturile conferă oricărei coafuri un aer jucăuș, feminin și elegant. Totodată, acestea sunt un mod practic de a-ți purta părul. Un prim exemplu sunt coafurile cu împletituri înnodate. Acestea se realizează în doi pași simpli: secționarea părului și executarea unui nod. Împletitura poate fi realizată de orice tip de păr, drept sau ondulat. Împletitura care imită tunsoarea rasă pe o parte este o alternativă potrivită pentru cele ce nu sunt suficient de îndrăznețe pentru a-și rade părul. Tot ceea ce trebuie să faci este să simulezi tunsoarea cu ajutorul împletiturii spic. Persoanele care nu se pricep la împletit pot folosi împletituri false.

coafuri păr lung împletituri
Cu puțină imaginație, orice femeie își poate realiza singură o astfel de coafură

Împletiturile dezordonate sunt ideale pentru sezonul de vară. Chiar dacă ai părul mai rar, textura acestuia poate fi îmbunătățită pentru ca împletitura să arate ca în reviste sau pe podiumurile de modă. Ai nevoie doar de fixativ sau emulsie pentru volum. Pentru cele mai bune rezultate, stiliștii profesioniști recomandă să aștepți măcar câteva o zi după spălarea părului. Pinterest este un exemplu de site unde poți găsi cele mai frumoase coafuri pentru majorat. Pentru coafurile și împletiturile mai complicate, este recomandat să apelezi la ajutorul unui profesionist. Astfel, vei arăta impecabil în ziua petrecerii.

Adauga un comentariu