Stiri si curiozitati

Coafuri simple nuntă: Cum să-ți evidențiezi chipul în această zi printr-un look perfect

Publicat: 11 feb. 2022
Coafuri simple nuntă Cum să-ți evidențiezi chipul în această zi printr-un look perfect
Buclele libere sunt una dintre cele mai simple opțiuni

Coafurile simple de nuntă sunt, fără îndoială, un adevărat trend pentru anul 2022. De regulă, coafura ar trebui să se potrivească perfect și să sublinieze ținuta. O coafură bine aleasă va ajuta la realizarea unei imagini perfecte.

Coafurile elegante și simple pentru ziua nunții devin mai populare ca niciodată. Iar stilul pentru coafură ales greșit poate strica imaginea miresei. Prin urmare, merită să alegi look-ul în funcție de forma feței, ținând cont și de alte aspecte ale imaginii tale. Pentru fetele care au o față mică, coafarea cu bucle mari va fi o soluție excelentă. O mireasă cu bucle luxoase este în cu siguranță o alegere perfectă.

femeie coafata simplu pentru nunta
Pentru realizarea coafurii ai nevoie de un ondulator sau bigudiuri, precum și produse de styling cu fixare puternică

Coafuri simple nuntă: De ce trebuie să ții cont când îți alegi look-ul pentru această zi specială

Cu o mare atenție trebuie să-și aleagă coafura fetele cu fața pătrată și cu trăsături mari. Specialiștii nu le recomandă  acestora să aleagă coafuri prea voluminoase, deoarece acestea vor evidenția neajunsurile chipului. O opțiune cu adevărat câștigătoare este stilul neted cu aplicarea unor accesorii. Este important ca elementele suplimentare nu ar trebui să fie vizibile din lateral. Astfel, trăsăturile feței vor căpăta un aspect și mai mare.

Fetele cu o fața alungită ar trebui să evite cozile înalte sau coafurile tipice de nașă. Altfel, mireasa riscă să obțină un look ridicol. Cea mai potrivită alegere pentru acestea este cocul jos aerisit. Această coafură va fi soluția potrivită pentru a crea un look unic de nuntă.

Posesoarele unei fețe rotundă vor trebui să găsească o coafură de nuntă simplă și elegantă. Aceasta ar trebui să alungească fața și să arate grozav în fotografii. Cu siguranță nu ar trebui să alegi o coafură cu breton drept și bucle scurte. În schimb, binevenită este coafarea cu bucle și valuri mari. Fetele cu fața ovală nu sunt limitate în alegerea coafurii, deoarece aproape orice opțiune li se va potrivi.

femeie coafata pentru nunta
Cu siguranță nu ar trebui să alegi o coafură cu breton drept și bucle scurte

Cele mai în trend coafuri pentru 2022: Cele mai în vogă coafuri

Fiecare mireasă înainte de nuntă sau chiar invitatele petrec mult timp gândindu-se la toate detaliile imaginii lor din acea zi. Cu siguranță mireasa ar trebui să fie cea mai frumoasă la acea sărbătoare, astfel totul în aspectul ei ar trebui să fie perfect și armonios. Rochia, pantofii, accesoriile, toate acestea sunt componentele imaginii sale, fără de care look-ul nu va fi complet. La fel și coafura de nuntă alături de machiaj, simplu sau complex, joacă un rol imens.

Proprietarele părului lung se confruntă cu probleme atunci când aleg o coafură elegantă. Pe de o parte, părul lung îți permite să creezi o selecție uriașă de coafuri simple de nuntă. Pe de altă parte, părul lung este adesea dificil de coafat sau împletit. La fel de greu este de coafat femeile care au părul ciocolatiu sau brunet. Această culoare este greu de evidențiat printr-o coafură. Un rol important în alegerea unei coafuri îl joacă și grosimea părului.

femeie cu parul brunet coafata pentru nunta
Fetele cu o fața alungită ar trebui să evite cozile înalte sau coafurile tipice de nașă

Cum să te coafezi în ziua nunții dacă ai părul subțire sau gros?

Buclele libere sunt una dintre cele mai simple opțiuni. Pentru realizarea coafurii ai nevoie de un ondulator sau bigudiuri, precum și produse de styling cu fixare puternică. Buclele pot fi făcute ușoare și aerisite. Opțiunea este potrivită pentru proprietarele părului subțire fără volum. De asemenea, coafura este potrivită și pentru bucle grele și texturate.  În acest fel părul greu și gros își va păstra forma până la sfârșitul evenimentului. Buclele sunt una dintre cele mai simple coafuri pentru o nuntă, un astfel de stil este ușor de reprodus.

Împletiturile sunt și ele la vârful popularității și nu vor pierde teren prea curând. Strâns și liber, în stil grec sau olandeză, francez sau tradițional, toate aceste opțiuni arată avantajos pe orice păr. Dacă părul tău nu este atât de ușor de îmblânzit, cu siguranță ar trebui să pretezi pentru coafarea într-un coc liber. Tendința este acum o versiune neglijentă a unui coc mic sau mediu cu șuvițe eliberate în față. Astfel de coafuri simple îți permit să creezi un aspect delicat și moale, care se potrivește multor tipuri de machiaj și tunsori.

Este bine să experimentezi mai multe coafuri simple de nuntă în avans, exersând înainte de ziua nunții. Chiar și cea mai simplă coafură de nuntă pe care dorești să o faci dintr-un videoclip poate să nu funcționeze din mai multe motive. Prin încercare și eroare, selectați tehnica de performanță adecvată, produse de styling de diferite fixări. Când rezultatul este perfect, cu siguranță vei putea reproduce coafura de nuntă cu propriile mâini în ziua X.

colaj doua femei coafate pentru nunta
Coafurile elegante și simple pentru ziua nunții devin mai populare ca niciodată


Tort de biscuiți din copilărie: Rețeta bunicii pentru un desert perfect
Adauga un comentariu