Scena artistica din Romania

“Coana Chiva” e distrusa dupa moartea sotului rapus de cancer: „Iertati-ma, dar simt ca innebunesc”

Publicat: 30 sept. 2019

Coana Chiva” e distrusa dupa moartea sotului rapus de cancer, asa cum au aflat prietenii ei virtuali.

“Coana Chiva” e distrusa dupa moartea sotului rapus de cancer, dupa cum reiese dintr-o postare a actritei. Val Gutul, sotul Natasei Raab, a murit pe 14 septembrie, dupa ce luptase o lunga perioada cu un cancer la vezica. La cateva zile dupa deces, Raab a scris pe facebook: „Iertati-ma, dar simt ca innebunesc daca nu vorbescu cu voi despre el”. 

“Coana Chiva” e distrusa dupa moartea sotului rapus de cancer: "Va inteleg durerea"

„Multa putere sa faceti fata acestei dureri…nu aveti de ce sa va cereti iertare….Va inteleg durerea…. Sunt alaturi de dumneavoastra oricand….. Ma rog lui Dumnezeu sa va dea putere si, la cum va cunosc, sunt convinsa ca veti avea putere… Va imbratisez!…A fost alaturi de dvs. si este in continuare, va vegheaza viata… vorbiti si vorbiti-i! Nu aveti de ce sa va cereti iertare, este o stare  ormala… Putere sa va dea Bunul Dumnezeu!”, au scris amicii actritei indoliate.

“Coana Chiva” e distrusa dupa moartea sotului rapus de cancer: "M-a lasat a nimanui"  

”Am ramas singura, Doamne. Sotul meu, prietenul de o viata, m-a lasat a nimanui. Vreau sa mor si eu. Avea doar 66 de ani”, a scris actrita dupa decesul sotului.  Natasa Raab, cunoscuta drept ”Coana Chiva”, a marturisit care au fost ultimele cuvinte ale sotului ei: “Imi spunea ca de foarte multe ori i-am reprosat ca nu am infiat pe cineva. El avea oricum un baiat si tinea foarte mult la el, dar imi spunea “Tu esti copilul meu si eu sunt copilul tau”. Intotdeauna, cand se spala pe par, eu ii spuneam ca are ochii ca niste stelute albastre. E baiatul meu cu stelute albastre. Imi pare tare rau! Despartirile sunt nedrepte!”. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit