Aperitive

Coaste de porc la gratar cu porumb

Publicat: 14 feb. 2013

Ingrediente:

3 coaste de porc
200 ml vin rosu
50 ml ulei de masline
3 catei de usturoi
1 ceapa tocata
200 gr pasta de tomate
400 ml supa de vita
50 gr mustar
porumb pentru copt
 
Mod de preparare:
 
Asezoneaza coastele cu sare si piper. Combina uleiul de masline cu ceapa tocata, usturoiul, pasta de tomate, vinul rosu, mustarul si supa de vita. Adauga coastele in acest amestec si lasa la macerat peste noapte.

 Taie apoi coastele in bucati mici si pune-le pe un gratar bine incins. Lasa pe foc timp de 20 de minute. Dupa ce iei coastele de pe gratar, adauga porumbul si lasa-l pe foc timp de 10 minute pe fiecare parte. Taie apoi si porumbul in bucati, de marimea coastelor.

Fixeaza bucatile de coaste cu scobitori peste porumbul copt. Mini coastele la gratar cu porumb copt se servesc cu cartofi crocanti la cuptor.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu