National

Cod galben de ceata in Bucuresti si 16 judete din sudul si estul tarii

Publicat: 25 dec. 2013
1

Capitala si 16 judete din sudul si estul tarii sunt, pana miercuri noapte, sub avertizare cod galben de ceata, pe mai multe drumuri nationale si pe autostrazile A1 si A2 vizibilitatea fiind intre 200 si 50 de metri, iar pe autostrada A3, sub 30 de metri.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizare nowcasting cod galben de ceata pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi, Teleorman, Giurgiu, Buzau, Braila, Dolj, Mehedinti, Bacau, Vrancea, Galati, Neamt si Vaslui, valabila pana la ora 23.00.

De asemenea, in sudul judetului Sibiu, pe Valea Oltului si in zona Muntilor Fagaras sunt intensificari ale vantului care ating si depasesc la rafala 60-70 de kilometri pe ora. Avertizarea nowcasting cod galben a fost emisa pentru aceste zone tot pana la ora 23.00.

Potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana, circulatia pe drumurile nationale si pe autostrazi nu este intrerupta din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere, insa in numeroase zone din tara se semnaleaza ceata, depuneri de chiciura si burnita, care ingreuneaza traficul.

Pe autostrada A3 Bucuresti – Ploiesti, traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata densa, vizibilitatea fiind sub 30 de metri, a precizat Centrul Infotrafic.

Sectiile regionale de politie transporturi nu au semnalat probleme referitoare la traficul feroviar si nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale inchise, potrivit sursei citate.

Adauga un comentariu