Local

Cod galben de vreme rea în comuna Miroslovești! Grindină, descărcări electrice și vânt puternic

Publicat: 17 mai 2021
Fulgere, plaoie, pe un câmp
Cod galben în comuna Miroslovești din județul Iași

Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea în comuna Miroslovești, din județul Iași.

Vorbim despre faptul că, pe alocuri, se va semnaliza şi apariţia grindinei de mici dimensiuni. Cantitatea de apă va fi de 20 – 25 l/mp și se așteaptă apariția descărcărilor electrice, dar și a intensificării vântului.

”Atenționare meteo COD GALBEN, 17.05.2021/ 19:45 – 20:30, în Unitatea Administrativ Teritorială Miroslovești, local averse 20-25 l/mp, grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice și intensificarea vântului.”, au transmis reprezentanții ISU IAȘI.

Vremea în Iași în săptămâna 17-23 mai 2021

În zona Iașului, vremea va fi în general frumoasă în această perioadă. Săptămâna ce tocmai a început va fi marcată de temperaturi ce vor oscila între maxime de 20 și 25 de grade Celsius. Pe de altă parte, în mijlocul săptămânii, pot apărea precipitații.

Luni, 17 mai 2021

Luni, 17 mai 2021, la Iași s-au înregistrat valori cuprinse între o minimă de 14 grade Celsius și o maximă de 24 de grade Celsius. Cerul este mai mult însorit, vântul suflă moderat, în timp ce șansele de precipitații sunt destul de scăzute. Vremea se menține frumoasă și spre seară, vântul suflă slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații sunt destul de scăzute.

Marți, 18 mai 2021

Mâine, 18 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 11 grade Celsius și o maximă de 21 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi scăzute. Spre seară se pot înregistra intensificări ale vântului, în timp ce șansele de precipitații se vor menține scăzute în continuare.

Miercuri, 19 mai 2021

Miercuri, 19 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 11 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară pot apărea însă unele precipitații ușoare, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Joi, 20 mai 2021

Joi, 20 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Pot apărea precipitații slabe, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, ieșenii vor avea din nou parte de precipitații și de un vânt moderat. Anul trecut, în aceeași perioadă de timp, vremea a fost ceva mai rece.

Vineri, 21 mai 2021

Vineri, 21 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va continua să sufle slab până la moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute în continuare.

Sâmbătă, 22 mai 2021

Sâmbătă, 22 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu averse izolate, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Duminică, 23 mai 2021

Duminică, 23 mai 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, la Iași vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Adauga un comentariu