Cancan

Codin Maticiuc, un bărbat de succes. Ce avere are „craiul de Dorobanți” 

Publicat: 22 oct. 2021
Codin Maticiuc avere
Codin Maticiuc este un barbat de succes cu o avere impresionanta.

Considerat de unii „băiat de bani gata” sau criticat pentru aparițiile sale extravagante, Codin Maticiuc a demonstrat că este un bărbat de succes. Vedeta s-a remarcat nu doar prin atitudinea nonconformistă, ci și prin viața de lux afișată frecvent, admiratorii acestuia întrebându-se ce avere are „craiul de Dorobanți.”

La 41 de ani, Codin Maticiuc se bucură de viață și pare să fi descoperit rețeta succesului. 

„Craiul de Dorobanți”, un bărbat de succes

Renumit pentru iubitele sale celebre și viața amoroasă agitată, Codin Maticiuc are un traseu profesional interesant. „Craiul de Dorobanți” deține mai multe afaceri împreună cu tatăl său, dar și-a construit un nume și în showbiz-ul românesc.

S-a implicat în numeroase proiecte care i-au crescut celebritatea și i-au adus sume importante de bani. 

Fire deschisă și extrem de sinceră, vedeta a scris o carte intitulată „Consumatorul de suflete” în care a vorbit despre femei și dragoste. 

Invitat la o emisiune, Codin Maticiuc a vorbit despre cartea scrisă și despre eticheta pe care o are, aceea de „crai de Dorobanți”:

„Sper să rămân „Crai de Dorobanți” în continuare. Iubesc viaţa şi femeile, iar fiecare personaj din cartea mea este un cumul din toate domnişoarele pe care le-am cunoscut.

Eu cu absolut toate femeile cu care am fost am rămas prieten. Oricum personajele mele sunt compuse dintr-un cumul de fete şi nimeni nu o să se recunoască”, a declarat acesta.

De asemenea, un alt proiect de succes a fost filmul „Miami Bici” în care acesta a jucat și care a adunat 500.000 de spectatori în cinematografe. Filmul a fost lansat înainte de pandemie și a fost realizat cu fonduri private din partea lui Codin Maticiuc.

Milionarul din lumea mondenă a mărturisit într-un interviu ce a însemnat pentru el acest proiect și ce își dorește să facă pentru admiratorii săi.

 Mai mult decât atât, vedeta a declarat că pandemia l-a forțat să retragă filmul din cinematografe și să găsească alte soluții:

„O parte din mine a murit când am semnat acest deal, căci tare îmi doream o relansare în cinematografe, pentru că este cumva nedrept ca acest film să rămână doar cu 552.000 de persoane. Atâția l-au văzut la cinema în doar două săptămâni și o a treia cu amenințarea virusului planând. Am semnat până la urmă cu Netflix și a trebuit să-l scoatem din cinematografe forever și asta doar pentru că nu mai pot sta acasă neputincios.

Nu știu ce altceva să fac în perioada asta, decât să vă ofer această comedie. Dacă reușesc să vă fac măcar să zâmbiți în aceste momente grele, în timp ce rămâneți acasă în izolare atunci sunt și eu fericit”, a scris Codin Maticiuc, producătorul, scenaristul și actorul din „Miami Bici”.

Pe lângă proiectele sale artistice, Codin Maticiuc deține mai multe afaceri și cluburi de lux care îi aduc o avere considerabilă. 

Artistul se declară împlinit și pe plan personal, fiind un tătic mândru și fericit. Acesta are o fetiță împreună cu iubita lui, Ana Pandeli. Cei doi nu sunt căsătoriți, însă ea este femeia care i-a îndeplinit visul de a deveni părinte. 

Frumoasa brunetă a reușit să îl schimbe radical pe Codin Maticiuc, unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Milionarul din lumea mondenă s-a cumințit, este familist și petrece cât mai mult timp alături de iubită și de fetița lui, Smaranda. 

Extrem de discret cu viața personală, Codin Maticiuc a vorbit într-o emisiune despre femeia care i-a dăruit un copil și despre faptul că aceasta nu își dorește să apară în public:

„Are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături.”

Ce avere impresionantă are Codin Maticiuc 

Codin Maticiuc a afișat mereu o atitudine extravagantă ce a atras atenția tuturor. Femeile celebre din viața lui, mașinile de lux și petrecerile de noapte din cluburi i-au adus râvnitului burlac succesul în showbiz-ul românesc. 

Vedeta nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că deține sume importante de bani, că are afaceri și o avere impresionantă. 

„Craiul de Dorobanți” deține mai multe afaceri în București împreună cu tatăl său, mașini scumpe și o locuință de vis. Eticheta de „băiat de bani gata”nu l-a deranjat niciodată și a declarat în nenumărate rânduri că a fost răsfățat de familie și lăsat liber.

„Ai mei mi-au dat acest cadou de a nu fi forţat să fac ce nu-mi place pentru a mă întreţine. Eu dacă vreau să plec două luni să fac un film în Cuba, pot. Libertatea asta e de nepreţuit.” a mărturisit Codin. 

Proiectele sale artistice și aparițiile la tv i-au adus acestuia sume importante în conturi. Artistul a făcut parte din juriul unei celebre emisiuni, „Masked Singer” și a fost producătorul filmului „Miami Bici”, care a devenit imediat după lansare un proiect de succes, adunând un public numeros și încasări record.

Artistul deține mai multe proprietăți și afaceri estimate la 75 de milioane de euro, dar și mai multe mașini scumpe. 

Codin Maticiuc, unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, a demonstrat că este un bărbat de succes. „Craiul de Dorobanți” are o avere impresionantă și duce o viață de lux alături de frumoasa lui iubită. 

Adauga un comentariu