Actualitate

Codrin Stefanescu, despre asa-zisii protestatarii anti PSD: Sunt platiti in sensul acesta

Publicat: 12 mai 2019
1

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a vorbit despre un grup de ”batausi”, persoane recalcitrante, care s-ar afla permanent pe urmele social-democratilor, la evenimentele publice. ”Pe unde am fost in tara, e cam acelasi grup. Au venit peste tot. E un grup care incita la violenta, un grup pregatit pentru asa ceva, pentru ca au pregatire inclusiv militara, unii. Ei fac in felul urmator: spre exemplu avem un miting mare, o adunare cu membri si simpatizanti PSD, urmaresc oamenii care urca inapoi in masini sau in autocare, daca sunt veniti din comunele limitrofe, si de obicei apar dupa cei care sunt mai in varsta.

Liviu Dragnea, in legatura cu OUG pentru adoptarea Codului administrativ: Va debloca sute de milioane

Incep sa ii injure si sa ii faca stirbi si hoti si nenorociti si in toate felurile. Sunt oameni care provoaca dezordine, care vor sa faca lucrul acesta, se infiltreaza inclusiv unde sunt mitinguri autorizate si sunt pusi pe scandal si pe bataie. Sunt promovati in sensul acesta si cred ca sunt platiti in sensul acesta. Se misca dupa noi peste tot in tara, pe unde vine cate un ministru, pe unde avem manifestatii. Avem fotografii cu aproape jumatate dintre ei. Sunt oameni celebri pe care ii cunoasteti de la televizor”, a precizat Codrin Stefanescu. 

Comentarii
  • Iesi ma în morții ma ti de ghelbos, rahat ce esti, ce fata de kur ai, voi vorbiti si umblati cu interlopi sa va apere pe holul tribunalelor.

  • Cap de pwl@ ar trebui sa explice de ce imparte Romania-n doua de pe unde se duc pun garduri si o armata de jandar i,doar pentru o mana de protestatari?,penibili,la vot sa nu-i mai vad in fruntea tarii,cinela votat pe avortonul asta milionar in € si pe mustata dinti stricati la fel multi milionar in €

  • Decat ar manca ***** cu polonicul, Ștefanescu ar explica mai bine de relatia lui stransa cu interlopii. Sa stie toata tara.
    Asta, cu… protestatarii anti PSD sunt platiti nu crede nici el. Dar ii place sa manance ***** mult.

  • Codrine ,lingaule eu nu sunt platit de nimeni si poate va demonstram pe 26 ca nici unul dintre PSD-isti nu este bun sa ne reprezinte in Europa ,cea pe care voi o considera-ti ca va pune piedici la guvernare|!

Adauga un comentariu