Actualitate

Codrin Stefanescu despre intalnirea Liberalilor: „De salarii si pensii au vorbit data trecuta. Le taie!”

Publicat: 15 sept. 2019
1

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, arata ca de Ziua Internationala a Democratiei, Klaus Iohannis s-a intalnit cu liberalii pentru a pune la cale dizolvarea Parlamentului si o strategie de a rade PSD de pe fata pamantului. 

Codrin Stefanescu, despre semnaturile stranse pentru Dan Barna: ''Cu activisti rezist bine antamati financiar. Voi va dati seama ce ne pregātesc astia?''

”Astazi e Ziua Internationala a Democratiei. Cu aceasta minunata ocazie s-au intalnit nu stiu ce filiale PNL cu seful lor Klaus. Unde au stabilit numai chestii pur democratice. De exemplu cum sa dizolve Parlamentul si cum sa faca ei sa dispara PSD-ul de pe fata pamantului. De salarii si pensii au vorbit data trecuta. Le taie!”, scrie Codrin Stefanescu.

Comentarii
 • Placa taierii pensiilor si salariilor incepe sa se uzeze, oamenii stiu ca nu mai este posibil asa ceva. Pentru ca ar avea un cost politic foarte mare, imens chiar.
  De ce o repeta mereu pesedeii? Probabil nu au altceva de spus.
  Va mai amintiti cantecul?

  Va pun o placa, va pun o placa
  Si daca, daca, daca o sa va placa
  Voi pune placa de la’nceput
  Voi pune placa, placa, placa ce v-a placut
  ……………………………………………………………
  Si tot asa

 • O intrebare simpla, ca un fost simpatizant al celor de la PDL De ce au tăiat salariile și au impozitat pensiile?, ca sa vina Baremul sa dea cu vreascuri în gard, un bun politician , uns cu toate alifiile, dar ca om uneori lasa de dorit, a împrumutat mulți bani, și cei de sub el și iau însușit, acum cei care iau însușit l-au parasit și au mers în actualul PNL, deci la ce se pot aștepta romanasii , decat La Taieri de salarii si pensii, de la acesti ” vatafi” care sunt in frunte cu seful lor „oameni fara suflet”, pentru cei multi.Intelegem sa luam venituri mai mici pt cauze nobile nu pt buzunarele lor adânci.Sa auzim de bine.Doamne Ajuta., iar daca oamenii vor vota acești Pdl-isti_Pnl-isti , care sunt doar pt ei, atunci ne meritam soarta.

Adauga un comentariu