National

Codrin Stefanescu, despre sanctiunile impotriva Gabrielei Firea: „Faptele sunt foarte grave”

Publicat: 19 nov. 2018
1

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca a demisionat si din functia de vicepresedinte al PSD, dupa ce dimineata anuntase ca a renuntat la functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti ca o forma de protest fata de ”blocarea” alegerilor la aceasta organizatie in ultimii doi ani.

Codrin Stefanescu spunea, inainte de CEX-ul PSD de luni, ca va cere excluderea din partid a Gabrielei Firea. Insa, in urma sedintei, adversarii primarului general au obtinut doar debarcarea de pe functiile detinute de actualul edil in PSD.

Vezi si: Liviu Dragnea si Viorica Dancila, declaratii dupa sedinta conducerii PSD. Iasul pierde un ministru – LIVE TEXT

Intr-o interventie telefonica avuta la Romania TV, Codrin Stefanescu a explicat de ce Gabriela Firea a ramas membra a PSD, fara a se mai cere excluderea sa din partid.

"Nu am dat-o, pur si simplu. Avea o strategie, in sensul asta. Faptele sunt foarte grave. Partidul a facut-o senatoare, primar al Bucurestiului, vicepresedinte national, presedinte al PSD Bucuresti, presedinte al PSD Ilfov, mai aveam putin sa ii dam cheile de la casa. Ne ataca permanent. Noi suntem toti niste cantitati nesemnificative, iar principalul om din Romania e doamna Firea. Ea se vrea data afara si are un proiect personal. I-am dat sansa sa isi revina.", a explicat Stefanescu strategia la care a recurs Liviu Dragnea.

Adauga un comentariu