National

Codrin Ștefănescu, după ce Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu SARS-CoV-2: „Nu i se dā dreptul sā dea un telefon familiei, nu știm exact situația lui actualā”

Publicat: 13 dec. 2020
Fostul secretar general al Partidului Social Democrat Codrin Ștefănescu
Fostul secretar general al Partidului Social Democrat Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu a vorbit despre situația actuală în care se află Liviu Dragnea. Acesta a menționat că momentan nu se cunosc detalii despre starea de sănătate a fostului lider al Partidului Social Democrat deoarece nu i se dă dreptul să-și sune familia. Vă reamintim că Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

„Vreau sa vā anunț cā Liviu Dragnea a fost internat! Este suspect de covid! Deși nu a fost scos la muncā in ultimele luni, deși a fost izolat in camerā in mod abuziv! Povestea e scurtā: dupā ce avocații au obținut in instantā decizia de a fi trimis la muncā, dupā abuzul constant la care a fost supus, i s-a cerut un test anti-covid. A ieșit pozitiv, inexplicabil in situația izolārii sale, apoi a fost trimis și internat la spitalul penitenciarului Jilava! Adicā mutat imediat! Nu putem lua legāturā cu el de ieri, nu i se dā dreptul sā dea un telefon familiei, nu știm exact situația lui actualā! Vā voi ține la curent in funcție de ceea ce aflu pe parcurs!”, a spus Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Liviu Dragnea, în vârstă de 58 de ani, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a fost internat de urgență la Spitalul Jilava. Fostul lider al Partidului Social Democrat ar fi contactat virusul de la un coleg din celulă. Pe 27 mai 2019 a fost condamnat definitiv la o sentință de trei ani și șase luni de închisoare cu executare. Condamnarea a venit în dosarul DGASPC Teleorman – angajări fictive.

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a confirmat faptul că acesta a fost infectat cu noul coronavirus. De asemenea aceasta a menționat că starea lui este una bună. Fostul lider PSD a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava de la Penitenciarul Rahova. La unitatea medicală anterior menționată sunt tratați pacienții infectați cu noul coronavirus.

 

 
Adauga un comentariu