Actualitate

Codrin Stefanescu, dupa mitingul PNL: Asta nu mai e partid de opozitie. A fost un mega-fas, au ramas doar 3.000 de participanti la Klaus Iohannis

Publicat: 18 mai 2019
1

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a catalogat mitingul PNL din Piata Victoriei ca fiind „jalnic” si a apreciat ca liberalii nu mai arata ca partid de opozitie puternic.

„Se pare ca marele miting PNL a fost un mega-fas. A fost jalnic, lamentabil. Sa blochezi arterele din jumatate de Bucuresti si sa iti vina in jur de 12.000 de participanti si doar 3.000 sa ramana cand vorbeste invitatul de onoare, adica Klaus Iohannis, este absolut halucinant. Asta nu mai e partid de opozitie. Ma asteptam ca la jumatate de ora dupa acest esec sa se anunte ceva demisii, sa isi ceara scuze, sa se intample ceva. Nu s-a intamplat nimic. Orban si ai lui continua sa traiasca in propria bula in care isi comanda sondaje de opinie si au inceput sa creada in propriile minciuni vizavi de scorul electoral. Nici realitatea din Piata Victoriei, la ceea ce au convocat ei, nu ii obliga sa vada adevarata fata a lucrurilor”, a declarat Codrin Stefanescu pentru stiripesurse.

Reactie DURA a lui Codrin Stefanescu la declaratiile lui Klaus Iohannis: Noua securitate i-a facut un nou punctaj

Mai multi liberali au anuntat, sambata, de pe scena evenimentului de prezentare a candidatilor la alegerile europarlamentare, ca in fata Guvernului s-ar fi strans 50.000 de oameni, Rares Bogdan anuntand chiar 60.000 de sustinatori.

Surse oficiale au declarat pentru mediafax ca in Piata Victoriei ar fi fost sub 10.000 de persoane.

Comentarii
  • Votăm PSD! Iubim PSD!
    PSD a contribuit cu bani şi ne-a făcut aeroport în Iaşi, ca să fim în rând cu lumea civilizată. PSD a modernizat o mare parte din transportul public în comun. PSD a construit Ateneul din Iaşi. PSD a astfaltat/ pavat aproape tot oraşul Iaşi. PSD a reabilitat palatul culturii; palatul copiilor; sala polivalentă; şcoli; grădiniţe; universităţi; spitale; Biserici. PSD a făcut piste pentru biciclişti. PSD a modernizat, igenizat toate pieţele din oraşul Iaşi. PSD a reabilitat şi a modernizat toate căminele studenţeşti din oraşul Iaşi. PSD a construit în oraşul Iaşi multiple centre de asistenţă-socială. PSD a rezolvat o mare parte din problema iluminatului public stradal. PSD a schimbat toate şinele de tramvai din oraşul Iaşi. PSD a construit blocuri ANL în oraşul Iaşi.

Adauga un comentariu