Actualitate

Codrin Ștefănescu: „Face PNL-ul numai nenorociri și abuzuri? Ciolacu tace!”

Publicat: 04 aug. 2020
odrin Ștefănescu într-un studio de televiziune
Codrin Ștefănescu susține că Liviu Dragnea trebuie să se opereze la coloană și nu este lăsat

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, a lansat un mesaj dur la adresa liderului interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu. Acesta a punctat mai multe lucruri  care nu sunt în regulă în interiorul partidului. Acesta a afirmat că au început să plece din PSD foartem ulți primari iar Marcel Ciolacu nu are niciun fel de reacție. De asemenea Codrin Ștefănescu a vorbit despre abuzurile liberalilor și despre modul în care membrii social democrați „sunt călcați în picioare” iar liderul interimar nu ia niciun fel de măsură.

„Ciolacu tace! Ne pleacă primari din partid? Ciolacu tace! Există nemulțumiri îngrozitoare în patrid? Ciolacu tace! Ne înjură și blesteamă propriul electorat că suntem vânduți ți mămăligi? Ciolacu tace! Face PNL-ul numai nenorociri și abuzuri? Ciolacu tace! Sunt amenintați sau călcați în picioare membrii PSD? Ciolacu tace! Tace șiret pentru că misiunea trebuie îndeplinită conform ordinelor. Ce este îngrozitor? Faptul că toți cei din PSD tac și acceptă această situație. Și lași sau fricoși, așa cum nu credeam că sunt, mă roagă să iau poziție publică doar eu”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Trezește-te, Ciolacule! Trezește-te sau lasă-ne!”

Codrin Ștefănescu a răbufnit la adresa lui Marcel Ciolacu. Acesta consideră că actualul lider interimar al PSD nu se ocupă de interesele partidului pe care îl reprezintă ci contribuie puternic la destrămare. De asemenea, Codrin Ștefănescu afirmă că Victor Ponta și liberalii încearcă să atragă de partea lor fiecare membru care pleacă din PSD.

„Trezeste-te, Ciolacule! In timp ce tu te prefaci cā te joci cu motiunea, ne fug oamenii din teritoriu! Rând pe rând, primari si viceprimari PSD anuntā cā pleacā din partid definitiv si irevocabil. Ne pleacā si organizatii locale cu oameni si bagaje cu tot. Fie la PNL, fie la Ponta, pleacā pur si simplu unde vād cu ochii! In toate judetele fenomenul ia amploare. In fiecare zi. Oameni care au clādit partidul nostru, care au câstigat prin luptā mandatele, isi iau lumea-n cap! Oameni care au muncit ani de-a rândul in toate campaniile si indiferent de situatie.

La Botosani, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Mehedinti, Brasov, Caras, Arad, Bucuresti, etc. Liderii judeteni incearcā sā opreascā hemoragia si fac toate eforturile in sensul acesta! Toate eforturile omenesti! Dar Ponta rupe bucati intregi din PSD, iar oamenii lui Orban deschid larg usile pentru alesii nostri. Si pleacā pentru cā PSD e condus rāu, Marcele! Cu blaturi, cu capul in pāmânt, cu servilism in fata noilor stāpâni. Trezeste-te sau lasā-ne! Cā ne facem tāndāri sub conducerea ta si a sefilor tāi! Care isi doresc ca PSD sā disparā definitiv”, a spus Codrin Ștefănescu.

Adauga un comentariu