Actualitate

Codrin Ștefănescu, în exclusivitate la BZI LIVE către Liviu Dragnea: „Mă Liviu Dragnea, noi suntem români adevăraţi și nu cei care răspundem la 2 noaptea celor din sistem” – VIDEO

Publicat: 30 aug. 2022
Codrin Ștefănescu în exclusivitate la BZI LIVE către Liviu Dragnea Mă Liviu Dragnea noi suntem români adevăraţi și nu cei care răspundem la 2 noaptea celor din sistem - VIDEO
Codrin Ștefănescu, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea

Secretarul general al Alianței Pentru Patrie a discutat astăzi, 30 august 2022, la BZI LIVE despre dezicerea de Liviu Dragnea. Codrin Ștefănescu a lansat un atac argumentat în ceea ce-l privește pe fostul lider APP.

De asemenea, fostul deputat susține că nu este supărat pentru ceea ce a făcut Dragnea, însă este foarte stresat pentru că încearcă să clădească un partid care să sprijine și să ajute românii cu tot ceea ce au aceștia nevoie.

Codrin Ștefănescu, atac la Liviu Dragnea

Codrin Ștefănescu a lansat un atac la adresa lui Liviu Dragnea, după ce secretarul general al APP s-a dezis de acesta. Politicianul român a menționat în exclusivitate pentru BZI LIVE faptul că el a fost un om loial și a dus la bun sfârșit tot ceea ce a promis. De asemenea, cunoscutul invitat a menționat că românii sunt oameni adevărați și nu slugi care răspund la orice oră din noapte și din zi atunci când sistemul o cere.

„Nu sunt mâhnit, oamenii fără caracter folosesc sintagmele astea. Am foarte mult stres, construiesc un partid mare pentru români. Toţi ne îmbolnăvim. România este o ţară bolnavă de foame, de probleme, de sistemul pe care l-aţi creat şi ne-aţi pus jugul de gât. Ne pierdem România noastră prin trădarea altora. Te enervezi. Mai Liviu Dragnea eu sunt un român adevărat. Îmi place să beau un pahar de vin, dar cu familia, nu la ordin şi în case conspirative când va sună telefonul la 2 noaptea, toată lumea e la şpriţ. Eu sunt român civil adevărat, mă simt bine că sunt între civili. Aberaţiile astea arată foarte mult din caracterul unui om. Asta da mă doare. Am susţinut un român care a avut un caracter care nu se va schimba. Toată lumea poate să îţi facă bine, că înjunghii pe toţi. Nu vorbesc despre o chestie sentimentală, ci despre o chestie pragmatică. Nu poţi pune mâna pe un partid. Am pus punct.

Este un partid pentru toţi românii. Se fac listele pe fiecare judeţ singuri. Nu vin de la centru numele. La Iaşi vă stabiliţi care sunt primarii, consilierii, voi vă stabiliţi pentru că voi răspundeţi de oamenii voştri. Eu asta am dat liber, români adevăraţi care să îndrepte toate mizeriile astea. Nimeni nu impune nimic, eu doar mă ocup de organizare. Voi daţi românii pentru CJ, primarii, pentru Guvern, Parlament. Puneţi-vă români pe care să-i trageţi la răspundere şi nu uita jurămintele după o jumătate de oră. Nu permit nimănui să pună mâna pe acest partid, vă spulber. Am prieteni puternici, oameni puternici şi nici măcar nu ne puteţi zgâria. Lucrurile sunt clare. Am oameni care mă susţin şi sunt la fel ca mine, hotărâţi. Dacă aveţi dubii spuneţi public, noi luăm imediat act. Nu există lista centrale. Există vocaţia de a fi bun român şi de a susţine că el este omul care ne trebuie. Asta trebuie să fie mesaj pe care vreau să-l primesc. La Bucureşti vom fi încântaţi că la Iaşi vom avea oameni care îşi asumă să schimbe lucrurile. Este un abuz general, nu este om să fie mulţumit în momentul de fata indiferent de meserie”, a conchis Codrin Ștefănescu, în exclusivitate la BZI LIVE.

Astfel, Codrin Ștefănescu s-a dezis de Liviu Dragnea și a anunțat că APP este un partid al tuturor românilor.
Comentarii
  • Nu cred ca aceasta colonie plina de slugi, se mai face bine. Ne dorim asta, dar cu cine? Cu o floare nu se face primavara, si putregaiul este profund. De 32 de ani suntem slugi, sclavi. Este adevarat ca au existat razboaie de eliberare, dar cu cine?

  • Stefanescule, fara Dragnea esti zero. Dragnea are dreptate cand spune ca tii discretionar filialele blocate. Vezi cine-i presedinte la Iasi…ce dracu?

Adauga un comentariu