National

Codrin Stefanescu, reactie dupa anuntarea intrebarilor pentru referendum: ”Klaus Iohannis face bascalie de romani si Romania”

Publicat: 25 apr. 2019

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis face ”bascalie” de romani prin intrebarile supuse referendumului national si mai ales prin faptul ca nu a iesit personal sa anunte la ce anume vor avea de raspuns romanii pe 26 mai.

Breaking news! Care sunt intrebarile de la referendumul national
In primul rand, numitul Klaus Werner Iohannis face bascalie de romani si Romania. A trimis purtatorul de cuvant sa ne spuna cam care ar fi teleme de la referendum. Cam atat de importante sunt aceste doua intrebari incat nu a catadicsit sa iasa domnia sa sa le anunte. In al doilea rand, Klaus, PNL si Ciolos se contrazic intre ei, asta pentru ca Pruna si Ciolos au dat OUG pe justitie, peste noapte, si au transformat SRI in organ de cercetare penala. Eu am impresia, la fel ca si alti romani, este o impresie comuna, ca la ei nu stie stanga ce face dreapta.
Cu aceasta iesire publica ne-am lamurit! Nu au niciun fel de program de guvernare, nicio solutie, iar bunastarea romanilor si a Romaniei nu prezinta niciun fel de interes pentru ei, iar temele care lor li se par importante nu sunt nicidecum cele care vizeaza bunastarea romanilor.
Cred ca dupa ce a bifat si chestia asta, asa cum i-au dat tovarasii care il controleaza si il directioneaza, acum poate pleca linistit in concediu, pentru ca si-a facut datoria fata de Sistem.
”, a declarat Codrin Stefanescu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit